Thalia, obsedată de talie: Și-ar fi scos două coaste ca să aibă mijlocul mai subțire!

de Daniel Dumitrescu, 14 August 2014

Cântăreața și actrița mexicană a postat "dovada" pe Instagram: o înregistrare video cu borcanul în care susține că păstrează cele două "piese".

Ani la rând, a circulat zvonul că Thalia, pe numele ei complet Ariadna Thalia Sodi Miranda, și-a scos două coaste pentru a fi mai suplă. Săptămâna trecută, "regina telenovelelor" a dat și mai multă apă la moară acestor speculații, vorbind despre acest subiect într-un interviu. Apoi a postat un videoclip cu ea pe Instagram, în care ține mâinile în șold. Alături, a scris un mesaj provocator pentru admiratorii săi: "Credeți că mi-am scos coastele? Da, nu?".

Zilele trecute, Thalia a decis să înlăture acest mister, postând un filmuleț edificator, cu un borcan în care pot fi văzute coastele scoase.

"Pentru toți fanii mei din Filipine, iată dovada! Îmi iubesc faimoasele coaste, le-am păstrat în toți acești ani! Și povestea continuă...", a scris vedeta.

Doar Thalia știe dacă este doar o farsă sau ceea ce arată ea chiar e real. Iar în cazul în care e adevărat, dacă sunt ale ei sau sunt umane.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod