Teo Trandafir. De ce a reuşit din nou în televiziune şi cu câte sacrificii

Astfel că, în noiembrie 2008, Teo anunţa că renunţă la marea sa iubire, televiziunea. "Dacă am posibilitatea să nu fac sticlă, nu mă mai apropii. În afară de Pro Tv, nu prea mi-a plăcut pe nicăieri... Mai degrabă aş încerca radio sau presă scrisă...", povestea Teo la vremea respectivă.

Problemele de sănătate i-au golit conturile

Deşi, la finele lui 2008, când rămânea şomeră, Teo nu îşi punea problema să aibă vreodată dificultăţi financiare (potrivit presei, vedeta strânsese nu mai puţin de 3 milioane de euro din munca în televiziune), problemele grave de sănătate de care a suferit la începutul lui 2011, când a fost diagnosticată cu pancreatită acută şi internată, apoi, operată de 2 ori în spitalul AKH din Viena, i-au golit conturile.

Vedeta a traversat atunci o perioadă teribilă ale cărei repercusiuni le simte şi astăzi.

"Nu am bani. Am traversat o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar, care mi-a lăsat nişte goluri uriaşe pe care acum trebuie să le acopăr. Va trebui să muncesc cel puţin încă doi ani ca să pot să-mi asigur ce nu am plătit în trecut, asigurări şi alte lucruri pe care trebuia să le achit, şi să pot respira din nou", a declarat Teo pentru ziarulring.ro.

Colaborarea cu Kanal D, revenirea la succesul de altădată

Cu toate că nu mai poate fi vorba de audienţele pe care le genera odinioară, Teo se bucura astăzi de succes în "ograda" Kanal D, unde prezintă emisiunea "Teo Show" şi, în prezent, "Plaja lui Teo", varianta sa estivală, având şi un salariu lunar confortabil, de 20.000 euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod