Teo Trandafir. De ce a reuşit din nou în televiziune şi cu câte sacrificii

Teo Trandafir este unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune. Cu o carieră impresionantă în spate, simpatica vedetă a postului Kanal D nu a fost ocolită de probleme pe care, însă, le-a depăşit cu brio. Aşa se face că astăzi Teo este cel mai bine plătit star al televiziunii turce.

"Teo Show", punctul culminant al unei cariere de succes


Teo Trandafir are în spate o carieră în radio şi TV de peste 20 de ani, perioadă în care a prezentat ştiri la Fun Radio Bucureşti şi Pro FM, pentru ca, mai apoi, sp fie jumătatea unuia dintre cele mai apreciate şi de succes cupluri de prezentatori, alături de Mircea Badea.

Cu cel din urmă, bună prietenă şi în viaţa de zi cu zi, Teo a făcut emisiuni timp de 5 ani, pâna în anul 2000, când i s-a oferit şansa de a face parte din trustul Media Pro unde să prezinte, pentru prima oară, propriul său show.

Emisiunea "Teo Show", din perioada 2000-2006, a reprezentat punctul culminant al carierei în TV a lui Teo Trandafir.

Deja foarte populară şi apreciata ca parte a duo-ului cu Mircea Badea, Teo a devenit, la scurt timp de la intrarea în "ograda Pro, cea mai iubită vedeta TV din România. Emisiunea, ale cărei principale atuuri erau charisma, umorul şi originalitatea prezentatoarei TV, a înregistrat, de altfel, audienţe record.

Plecarea din Pro şi declinul profesional 
Declinul profesional al vedetei adorate de o Românie întreagă a început odată cu plecarea din trustul Media Pro, în 2006, când renunţa la emisiunea cu rating fabulos "Teo Show".
Deşi foarte populară şi iubită, Teo n-a mai reuşit să se apropie de succesul înregistrat cu "Teo Show", încercările sale, iniţial la postul Romantica, apoi la Prima TV, fiind sortite eşecului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod