Teo e în stare să se opereze din nou: "Sunt obsedată să nu mă îngraş la loc"


Diferența între Teo de acum câțiva ani și Teo așa cum arată acum este frapantă


Teo a mai spus că atunci când se îngrășase renunțase să se mai privească în oglindă: "Eu nu m-am uitat niciodată la mine în oglindă, am luat decizia să nu mă mai intereseze, pentru că altfel nu ştiu ce făceam. Am zis să îmi găsesc alte atuuri, să muncesc mai bine, să învăţ mai bine, să fiu mai curată, pentru că grasul, prin natura lucrurilor, este şi nesimţit şi pute, am auzit-o şi pe asta la alţi cetăţeni.

Încet, încet, am început să fac mişto de asta şi culmea a început să îmi treacă. Am uitat că mi s-a întâmplat brusc, am şi fost destul de fericită în adâncul sufletului meu."

Vedeta recunoaște că acum se teme că se va îngrășa din nou. "Sunt obsedată, obsedată. Mă trezesc noaptea din diferite motive şi mă dau jos din pat cum mă dădeam înainte, îmi pun piciorul jos cu mâna. Când trec prin faţa oglinzii de la baie şi nu mă concentrez, nu ştiu cine e, nu mă recunosc.
Nu mă recunosc în fotografii, în astea de acum. (...) Am zis că, dacă mă îngraş la loc, mai fac o dată operaţia"
, a mărturisit vedeta de la Kanal D în interviul publicat de Ciao!.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Nina pe 1 Apr 2016, 13:02
    Din fiecare câte puţin

    România are cei mai buni endocrinologi, de fapt această disciplină medicală a fost fundamentată pt. prima oară în Europa de către dr. Parhon. Ar trebui să mergi la Endocrinologie să vezi unde este hiba. Şi în tot cazul, urmează zicala italiană: "da tutto a pocco" - adică - din toate câte puţin. Şi multă mişcare. Îţi aminteşti cum arăta Ion Cristoiu în urmă cu cca 25 de ani? Era nu supraponderal ci un adevărat elefant. Şi una dintre metodele de slăbit era că venea seara zilnic de la Casa Scânteii până acasă, pe jos. Sunt destui km. Ar trebui să-l întrebi ce a mai făcut şi ce face, că nu s-a mai îngrăşat. E un om tare drăguţ, te va ajuta. În tot cazul nu mai urma nicio cură de slăbit, ele te-au dus la cuţit. Succes!

    1
    0

  • Cristina pe 31 Mar 2016, 23:20
    psihoterapie

    Probabil ca Teo a avut o trauma, in urma careia s-a ingrasat atat de tare. Iar aceasta trauma se poate depasi cu ajutorul psihoterapiei. E pacat sa te tai (si eventual sa te ingrasi din nou) in loc sa scapi definitiv de rau. Daca aveti nevoie de un terapeut bun, pentru a scapa de kg in plus, pentru a va lasa de fumat, jocuri de noroc etc., nu ezitati: www.psihoworkshop.wordpress.com.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod