Telenovela continuă. Bianca şi Victor Slav, divorţaţii care se iubesc din nou

În ultimele săptămâni, Bianca şi Victor au fost surprinşi de paparazzi, weekend de weekend, la mare. Din pozele şi filmuleţele prezentate de tabloide reiese clar că cele două vedete formează din nou un cuplu. Dacă săptămâna trecută au stat nedespărţiţi într-un club de pe plajă, la doar câţiva metri distanţă de Adrian Cristea, cel care le-a distrus căsnicia, weekendul trecut cei doi amorezi au fost fotografiaţi pe plajă, în timp ce Victor o ţinea pe Bianca în spate şi lângă ei era Bogdan Vlădău, cel mai bun prieten al fostului prezentator de la Pro TV.

Pe lângă fotografiile şi filmuleţele prezentate de paparazzi, o dovadă că Bianca şi Victor s-au împăcat îl reprezintă şi postările pe care diva le are pe Facebook. După ce a pus pe celebra reţea de socializare o poză cu ea purtând din nou verigheta de la Victor, Bianca a postat şi un filmuleţ cu cele mai frumoase momente de la nunta lor.

„Bianca şi Victor sunt bine. Ea este foarte fericită. Se simte împlinită. De aceea a şi început să poarte din nou verigheta. A făcut gestul ăsta pentru că aşa simte“, a spus, potrivit ziarului Click, o prietenă de-a Biancăi.



În ciuda faptului că se afişează peste tot împreună, se pare că Bianca Drăguşanu nu vrea încă să recunoască oficial că formează din nou un cuplu cu Victor Slav. Întrebată în urmă cu aproximativ o săptămână de fani pe Facebook dacă s-au împăcat, prezentatoarea de la Antena 1 a fost destul de tranşantă. „V-aţi împăcat?“, a fost mesajul unui fan la o poză cu Bianca şi Victor, iar răspunsul divei a venit imediat: „Nu!“.

13 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod