Susan Sarandon, voluntar la 68 de ani: Actrița își vindecă suferința în dragoste ajutându-i pe sinistrați

Actriţa în vârstă de 68 de ani s-a despărţit de iubitul ei, cu 30 de ani mai tânăr


Călătoria în scopuri caritabile întreprinsă de Susan Sarandon are loc înaintea lansării serialului de televiziune "The Secret Life of Marilyn Monroe/Viaţa secretă a lui Marylin Monroe", a cărui premieră va avea loc pe 30 mai, notează Daily Mail. Susan Sarandon interpretează rolul mamei legendarei actriţe, portretizată în această producţie de Kelli Garner.

Anul trecut, vedeta mărturisea că secretul frumuseţii sale stă în faptul că a renunţat la fumat şi este de părere că tutunul afectează pielea mai mult decât marijuana.

"Zilele astea vezi multe femei care, la 67 de ani, nu-şi arată vârsta, deci felul în care arăt nu este unul neobişnuit", a declarat actriţa, citată de site-ul contactmusic.com.

"Trebuie să încerci să fii fericit, să-ţi păstrezi simţul umorului şi curiozitatea. Dar principalul sfat ar fi, în primul rând, să nu fumezi sau, mai degrabă, să nu fumezi tutun. Nu mai fumez marijuana, însă tutunul este cel mai rău duşman al pielii", a adăugat actriţa, care pledează pentru moderaţie în toate - soare, consum de alcool, alimentaţie.

Tot în 2014, Susan Sarandon a devenit pentru prima dată bunică, după ce fiica ei, Eva Amurri Martino, a născut o fetiţă.

Eva este fiica cea mare a actriţei Susan Sarandon şi provine din relaţia acesteia cu cineastul italian Franco Amurri.

Susan Sarandon, care a fost căsătorită cu fostul ei coleg de liceu Chris Sarandon în perioada 1967-1979, mai are doi fii - Jack Henry, născut pe 15 mai 1989, şi Miles Guthrie, născut pe 4 mai 1992 - din relaţia ei cu actorul Tim Robbins, cu care a format un cuplu între anii 1988 şi 2009.

Nominalizată de cinci ori la premiul Oscar, Susan Sarandon a primit această distincţie în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking".

Ea este, totodată, o susţinătoare a campaniilor pentru drepturile omului şi a militat în ultimii 30 de ani pentru diverse cauze liberale. Actriţa s-a opus în mod public, în 2003, campaniei militare americane din Irak, notează agenția Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod