Frumuseţe. 5 trucuri pentru ca machiajul ochilor să rămână intact întreaga zi

La câteva ore după aplicare, creionul tău dermatograf este şters aproape complet, iar fardul s-a strâns între pliurile pleoapei? Descoperă câteva sfaturi simple care te vor ajuta să-ţi păstrezi machiajul ochilor proaspăt cât mai mult timp

Evită cremele pe bază de ulei

Nu aplica pe pleoape uleiuri sau creme hidratante pe bază de ulei. Pleoapele au tendinţa de a deveni uleioase pe parcursul zilei, iar un produs care are deja o consistenţă grasă va provoca întinderea machiajului. Foloseşte o cremă oil-free sau evită hidratarea pleoapelor înainte de a te machia. 

Fără fond de ten pe pleoape

Nu aplică fond de ten sau corector pe pleoape. Aceasta este una dintre cele mai mari greşeli ce cauzează întinderea machiajului ochilor de-a lungul zilei.
Deşi oferă aderenţă pe moment, ulterior uleiurile din aceste produse vor dizolva cosmeticele pe care le foloseşti în zona ochilor, fie că este vorba de fard de pleoape, creion dermatograf sau chiar mascara.

Alege produse de machiaj rezistente la transfer

Aceste cosmetice conţin igrendiente care le oferă o rezistenţă mai mare, astfel încât pe parcursul zilei nu se întind, nu se acumulează în pliurile pleoapelor şi nu se dizolvă în contact cu apa. Au de obicei în denumirea lor termenii "long-lasting,", "waterproof" sau "water-resistant".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod