Suri Cruise, un copil intr-o lume a adultilor

Pantofi Christian Louboutin si haine semnate de Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli sau Burberry.
Pantofi Christian Louboutin si haine semnate de Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli sau Burberry. In timp ce alti copii de varsta ei abia pot silabisi si nu dau niciun fel de importanta lucrurilor pe care le au, mai putin jucariilor poate, micuta sotilor Cruise "isi face cumparaturile" din cele mai renumite magazine. Daca te gandesti ca merge pentru o simpla pereche de pantofi sau o rochita frumos colorata, te inseli.

Suri Cruise detine printre lucrurile personale, pantofi cu toc, lipstick, bijuterii sau posete care le-ar face geloase pe toate duduitele de Dorobanti.
Intr-o oarecare masura este de inteles, avand in vedere familia din care face parte. Cu siguranta ca celebrul ei tata si frumoasa ei mama se straduiesc din rasputeri sa-i faca pe plac copilului si, mai mult decat atat, sa o plaseze la acelasi nivel cu ei, pentru ca oricum acest lucru este cerut si de cultul din care fac parte, Scientologia.

"Tom si Katie o rasfata pe Suri. Tinutele ei sunt create de cei mai renumiti designeri, special pentru ea", a declarat o sursa apropiata a cuplului, pentru revista Britain's Closer.

2 milioane de dolari este suma la care se ridica... zestrea pe care i-o dau parintii ei.


Insa, aceasta suma nu inseamna si petrecerile aniversare, calatoriile sau alte hachite care i se pot nazari unui copilas de 3 ani. Ziaristii de la Dailymail.co.uk sustin ca Suri a beneficiat, la doi ani, de o petrecere in valoare de aproape 90.000 de dolari. In aceasta suma au intrat rochia flurure (singura dorinta pe care a avut-o fetita), dar si sutele de fluturi vii care au fost eliberati la... momentul oportun. Nu trebuie sa uitam insa nici de tort, care a avut patru etaje. La aceasta petrecere au participat...
24 de persoane.

Are o intreaga aripa la dispozitie...


Trecem de la petrecerile si hainele pe care le poarta micuta, la dormitorul ei, care nu putea sa nu se incadreze in aceleasi standarde. In timp ce copiii obisnuiti se multumesc cu o camera cu pat si multe jucarii, daca au noroc, Suri beneficiaza de o intreaga aripa a vilei somptuoase din Los Angeles. Aceasta zona a fost decorata dupa gustul ei, cu ajutorul unui designer de interior. Pe langa faptul ca are personal special angajat care sa-i stea la dispozitie non-stop, beneficiaza si de home cinema.
Lux si opulenta pentru un copil care, cu siguranta, nu stie ce inseamna toate aceste lucruri.
15 Octombrie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marta pe 4 Feb 2011, 18:19
    Daca ai posibilitati,de ce nu?

    Este umpic exagerat,dar,daca stam sa ne gandim mai bine daca ai posibilitati de ce nu?Eu cred ca este prea mare gelozia;)

    0
    0

  • alexandra pe 29 Oct 2009, 16:14
    nu imi vine sa cred...

    DOAMNE FERESTE, ce enormitati. nu imi vine sa cred ca pe lumea asta cineva e atat de idiot incat sa isi bata joc de un copil.. mai ales la nivelul asta..

    0
    0

  • bittersweet.symphony pe 27 Oct 2009, 19:29
    ce prostie

    chiar nu cred k un copil de 3 ani are nevoie de pantofi cu toc,si sa petreaca pana noaptea tarziu....oameni nebuni sincer:|

    1
    0

  • cecilia pe 19 Oct 2009, 14:58
    abuz

    acolo nu exista protectia copilului, este un copil abuzat.........sunt bolnavi...

    0
    0

  • alexa pe 17 Oct 2009, 12:14
    ce parinti dusi

    degeaba are fetita tot ce-si doreste ca de fapt ii lipsesc multe.nu mi-as creste copilul niciodata in astfel de conditii si sincer mi-e cam mila de ea si ma intreb cum va fi cand va creste mare.mi-e scarba de parintii ei cu cultul lor obsedant si bolnav.un copil mic e un copil si ar trebui tratat ca un copil in crestere ce abia invata si descopera lucruri noi alaturi de altii copii de varsta ei.

    0
    0

  • mire pe 16 Oct 2009, 11:35
    program normal pt.usa

    si fetita mea de aproape 3 ani adoarme foarte tarziu. de cand am nascut-o, nu mi-a dormit noaptea......iar acum, imi adoarme in jurul orelor 00.30-1.40.....ce vina am? am incercat sa-i schimb programul, sa o "obosesc" ducand-o la saltele elastice, la locuri de joaca......degeaba, acesta este ritmul ei, foarte alert si foarte......atipic. si nu sunt vedeta.... Pup.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod