Suri Cruise, un copil intr-o lume a adultilor

La 1 noaptea, petrece...


Iti propun un exercitiu de imaginatie. Iti mai amintesti la ce ora erai trimisa la culcare in copilarie? Sau, daca ai copil, la ce ora ai stabilit ca trebuie sa mearga la somn cel mic? Presupun ca raspunsul este "undeva intre ora 8 si maxim 10" . Asta poate in cazul tau, pentru ca micuta Suri nu se culca mai devreme de ora 1 noaptea. Fie ca serveste cina alaturi de parintii ei la unul dintre restaurantele preferate, fie ca merge la un concert (Beyonce, de exemplu), copila atinge cu succes aceasta ora. "Familia lui Tom Cruise nu este una obisnuita", a declarat pentru Dailymail.co.uk, un apropiat al actorului. "Suri este obosita mai tot timpul si are tot felul de accese de furie, dar nu este vina ei", a completat aceeasi sursa. "Nimeni nu indrazneste sa-i ceara socolteala lui Tom pentru ca el este Tom Cruise. Dar, cu siguranta, acesta nu este ritmul de viata la care mi-as supune copilul", spune acesta.

Apropiatii familiei sunt ingrijorati ca micuta este supusa unui stres exagerat.
Aceasta a fost vazuta in nenumarate randuri acoperindu-si urechile si ochii in timpul concertelor la care a asistat, pentru ca o deranjau luminile si zgomotul.

Mersul la cumparaturi este un alt hobby al mamei, la care este supusa micuta


Patru ore si haine in valoare de 10.500 de dolari - asa s-ar traduce una dintre "sedintele" de shopping. Spre exemplu, Katie Holmes vrea ca fiica ei sa poarte pantofi realizati de legendarul Christian Louboutin. "Cand Katie trece prin atelierul lui Louboutin, cumpara mai multe perechi de pantofi, pentru a se asigura ca Suri se va incalta de fiecare data cu o noua pereche", a completat aceeasi sursa.

Se pare ca anul trecut, Suri si-a exprimat dorinta de a avea o geanta Valextra, creata special pentru ea. Katie a comandat imediat geanta, in valoare de 2.800 euro, pentru a-i satisface capriciul micutei.

Copiii sunt egalii adultilor


Acest comportament pare sa-si aiba originile tot in cultul din care fac parte. Scientologii trateaza copiii in acelasi mod in care trateaza adultii.
Ii considera egali, chiar si atunci cand vine vorba de pedepse. Fondatorul acestui cult,  L. Ron Hubbard, sustinea teoria conform careia corpul uman este un simplu purtator al unei entitati extraterestre. Pe langa faptul ca nu sunt considerati inocenti, nevinovati, copiii crescuti dupa regulile acestei secte sunt considerati a fi purtatori ai spiritelor superioare. Se spune ca in ei s-au reincarnat conducatorii acestei religii. Mai mult decat atat, in cazul lui Suri se crede ca in ea s-a reincarnat insusi creatorul, L. Ron Hubbard.

Pentru acesti copii a fost creata New Village Academy, institutie de invatamant in care sunt folosite metodele de predare Scientologice, auto-determinarea fiind principala invatatura care li se da celor care ii trec pragul. In plus, copiilor care provin din aceste medii le este interzisa comunicare cu ceilalti copii. Suri, de exemplu, urmeaza cursurile unei scoli de dans, insa ii este interzis sa vorbeasca cu ceilalti copii, dupa ore.
De obicei, ea este luata de la cursuri, imediat dupa ce s-a terminat programul.

Micuta de doar trei ani isi petrece timpul numai printre adulti. "Suri ii cunoaste pe toti prietenii parintilor ei, dar si care sunt meseriile acestora. De asemenea, ea nu le spune parintilor ei 'tata' si 'mama', ii striga Tom si Kate", povesteste un fost coleg al cuplului.

"Suri nu merge in locuri normale de joaca, in locuri pentru copii. Ea isi petrece majoritatea timpului in preajma adultilor. Ti se rupe inima cand o vezi jucandu-se cu papusile ei, iar rolul pe care-l alege este acela al dadacei in varsta", completeaza acesta. Mergand pe ideea enuntata mai sus, cum ca Suri ar fi reincarnarea lui  L. Ron Hubbard, se intelege de ce aceasta grija bolnavicioasa pe care o au pentru ea, cei din jur. La un moment dat, Andrew Morton scria ca, in randul Scientologilor, s-a crezut mult timp varianta conform careia Suri ar fi fost conceputa cu sperma lui Hubbard.

Mai aproape de adevar ar fi explicatia conform careia Suri este primul copil biologic al familiei Cruise.
Copil biologic care, la varsta de 6 ani, va fi supus unui interogatoriu, obligatoriu in cazul acestei religii. Printre cele 99 de intrebari care ii vor fi adresate, se vor regasi si "Ce ti s-a spus sa nu spui?", "Ai vreun secret?" sau "Ai fost vreodata las?".

Iata, asadar, cum traieste un copil de star. Tu ce parere ai?

15 Octombrie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marta pe 4 Feb 2011, 18:19
    Daca ai posibilitati,de ce nu?

    Este umpic exagerat,dar,daca stam sa ne gandim mai bine daca ai posibilitati de ce nu?Eu cred ca este prea mare gelozia;)

    0
    0

  • alexandra pe 29 Oct 2009, 16:14
    nu imi vine sa cred...

    DOAMNE FERESTE, ce enormitati. nu imi vine sa cred ca pe lumea asta cineva e atat de idiot incat sa isi bata joc de un copil.. mai ales la nivelul asta..

    0
    0

  • bittersweet.symphony pe 27 Oct 2009, 19:29
    ce prostie

    chiar nu cred k un copil de 3 ani are nevoie de pantofi cu toc,si sa petreaca pana noaptea tarziu....oameni nebuni sincer:|

    1
    0

  • cecilia pe 19 Oct 2009, 14:58
    abuz

    acolo nu exista protectia copilului, este un copil abuzat.........sunt bolnavi...

    0
    0

  • alexa pe 17 Oct 2009, 12:14
    ce parinti dusi

    degeaba are fetita tot ce-si doreste ca de fapt ii lipsesc multe.nu mi-as creste copilul niciodata in astfel de conditii si sincer mi-e cam mila de ea si ma intreb cum va fi cand va creste mare.mi-e scarba de parintii ei cu cultul lor obsedant si bolnav.un copil mic e un copil si ar trebui tratat ca un copil in crestere ce abia invata si descopera lucruri noi alaturi de altii copii de varsta ei.

    0
    0

  • mire pe 16 Oct 2009, 11:35
    program normal pt.usa

    si fetita mea de aproape 3 ani adoarme foarte tarziu. de cand am nascut-o, nu mi-a dormit noaptea......iar acum, imi adoarme in jurul orelor 00.30-1.40.....ce vina am? am incercat sa-i schimb programul, sa o "obosesc" ducand-o la saltele elastice, la locuri de joaca......degeaba, acesta este ritmul ei, foarte alert si foarte......atipic. si nu sunt vedeta.... Pup.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod