Starul anului 2015. Tudor Chirilă a cucerit publicul din România prin atitudine

Liderul trupei Vama a reuşit să se impună în conştiinţa unei generaţii prin reacţia critică la adresa autorităţilor după tragedia din Colectiv

Tudor Chirilă, 41 de ani, a dat tonul protestelor împotriva autorităţilor după tragedia în care au murit peste 60 de tineri. Şi-a folosit blogul pentru a demonta minciuna oficială. Ca jurat al emisiunii ”Vocea României” a dat un suflu nou show-ului produs de Pro TV, iar interpretarea melodiei ”Declar pierdută ţara” a devenit virală în mediul on-line.

A reușit, la acest sfârșit de an, să se impună ca o personalitate puternică. A luat atitudine, a scris și a făcut lucruri.

Eva.ro l-a ales fără probleme starul masculin al anului fără ca acesta să aibă o concurență notabilă. Trebuie amintit că Adrian Despot a mai avut un rol important în mișcările de protest generate de drama din Colectiv, dar reacția și riscurile pe care și le-a asumat Tudor Chirilă în numele unor principii au fost mai mari.
24 Decembrie 2015
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion pe 26 Dec 2015, 20:21
    Minciuni

    Orice idiot poate sa isi insuseasca o miscare de strada care a rezultat in urma unei tragedii si mai nou marii jurnalisti ii recunosc si meritele. Rusine!

    0
    1

  • as pe 25 Dec 2015, 10:58
    pentru b

    pentru b - excrement esti tu. Dar tu ce ai facut ca sa iei atitudine impotriva celor ce si-au marit salariile in parlament? Te-ai uitat la televizor tolanit in fotoliu? Si cu ce drept ii faci boschetari pe cei din colectiv? Daca fiul sau fiica ta erau acolo mai vorbeai asa? Daca Chirila merita sau nu titlul de starul anului e alta poveste, dar nu jigni pe cineva care macar a spus ce avea de spus prin intermediul unui show de mare audienta. Si nu cred ca cei vizati ai fost incantati...

    5
    5

  • Ioan pe 25 Dec 2015, 07:49
    Pensii speciale

    Nu anima o ieșire in stradă împotriva Parlamentului care si-a aranjat pensii speciale, inclusiv celor din administrația locală; după 4 ani de „muncă”o pensie cât a unui care a muncit 35-40 de ani ?!

    7
    1

  • robert pe 25 Dec 2015, 07:49
    un ciofllngar

    toti prosti au ajuns vedete de tinichea facuti de voi. pe Cristina a invatat/o el sa cante cu Reghecanf il invata pe Hagi sa joace fotbal. cioflingari

    6
    6

  • nana pe 25 Dec 2015, 05:08
    Chirila este un artist

    Da, ma bucur ca este numit starul anului! Este un tanar care nu are teama sa-si arate opiniile; si are dreptate sa ceara socoteala autoritatilor; autoritatile nesupravegheate au facut varza tara timp de 25 de ani- au furat ca din codru;

    15
    7

  • sanduionescu2012 pe 25 Dec 2015, 00:29
    Starul anului ?

    Jegul anului ! Cum raspunzi domnu' artist pentru halimaua creata care a schimbat guvernul ? Noi am votat vreo 8 sau 9 milioane si tu cu 30 de mii de derbedei ca si tine ati cerut drepturi care au adus tehnocratii de doi lei .Esti corupt si un jalnic ratat dupa cum ai spus si singur in cazul solistei promovate de tine ,lucrul care nu-ti da dreptul sa fii informat corect .Banuiesc ,privind la tinuta militaroasa ,ca ai si ceva grade la epoletii de la maiweu-dupa varsta ar fi cazul sa fii ceva maior de servicii interne.Va venii si ziua cand vei raspunde personal si direct pentru aceasta loviotura de stat ! Esti starul lasitatii si fatarniciei! Ai ochii albastrii ,nu ?

    6
    20

  • catalin pe 25 Dec 2015, 00:25
    CHICHI

    se pare ca in Romania exista legea..cine latra cel mai tare si cel mai mult..indiferent de ce si cum...castiga...ia dati voi o retrospectiva la ce a "cantat" cHIRILA SA ANALIZATI..UNA DIN ideile marete..cred ca are cateva ore vechime..este legat de explicatii referitoare la..ce inseamna Craciunul...

    5
    12

  • BALUBA pe 24 Dec 2015, 23:56
    DESPRE UN IPOCRIT!

    Jenant,penibil,grotesc!Asta,starul anului?Dumnezeule!Drogatul asta cu grave deviatii de comportament?A fost un ipocrit 100 % cand a acceptat s-o "'antreneze"" pe reeshapata aia de Cristina Balan si sa o sustina in cursa ei misheleasca spre marele premiu!!Un ipocrit,asta e Chirila!

    10
    14

  • dodo pe 24 Dec 2015, 18:57
    Chirila 0

    Saracu Chirila, el se tanguie, nu canta. A ramas la stadiul de liceu Hotel California, Pink Floyd, Vama veche !

    12
    10

  • xyx pe 24 Dec 2015, 15:14
    ATITUDINE

    Starul anului? In ce film? Atitudine? Care atitudine? Cea de marlan si ipocrit? De fapt ce pretentii sa am de la voi, doar l-ati declarat pe Iohannis barbatul anului, nu?

    17
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod