De la Atelierul lui Moș Crăciun

Programul de sărbători în Băneasa Shopping City
Dragii Moșului,

Lista de cumpărături pentru Crăciun este lungă? Încă mai aveți multe cadouri de cumpărat și de împachetat? Noi, aici, în Băneasa Shopping City ne-am gândit la voi și am pregătit un program prelungit pentru Sărbători, astfel încât nimeni, oricât de întârziat ar fi, nu va rămâne fără cadouri sub brad.

Pe 22 și 23 Decembrie magazinele vor avea programul prelungit și își vor aștepta cumpărătorii până la ora 23:00, iar în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie magazinele, cafenelele, restaurantele și Grand Play vor fi deschise până la ora 19:00, Grand Cinema și Grand Combo vor rămâne deschise până la ora 23:45.


De Crăciun magazinele vor fi închise, însă Grand Play, Grand Combo, restaurantele și cafenelele de la parter își vor deschide porțile respectând programul normal 10:00-22:00.

Dacă vrei să ieși cu familia sau prietenii la film, pe 25 Decembrie Grand Cinema va începe programul la ora 14:00 și va rămâne deschis până la ora 23:45.

Pe 31 Decembrie magazinele, cafenelele, restaurantele și Grand Play vor fi deschise până la ora 18:00, iar Grand Cinema și Grand Combo își vor închide porțile la ora 17:00.

Pe 1 ianuarie vom spune „La mulți ani” în Grand Play, în restaurantele și cafenelele care își păstrează programul normal 10:00- 22:00 și în Grand Cinema și Grand Combo începând cu ora 15:00.

Să nu crezi că Moșul a uitat de surprize! În afara unui program special de sărbători, te așteptăm cu activități noi la care poți participa împreună cu întreaga familie.
Până pe 23 Decembrie, la etajul I, în fața magazinului H&M vă puteți compune melodia preferată pentru Sărbători. Cutiuța muzicală vă așteaptă în fiecare zi între orele 15:00-20:00. Oricine poate fi compozitor. Vino să încerci!

De asemenea, nu poți rata atelierele de creație de la fântână. Te aștept acolo însoțit de copii. Sunt sigur că vă vor ieși lucruri minunate din mâini și vă veți distra pe măsură. Pentru a afla orarul atelierelor nu ezita sa intri pe www.baneasashoppingcity.ro. Vei găsi acolo toate detaliile.

Nu uita ca poți câștiga cele mai actuale premii de la noi, descărcând gratuit aplicația City iLove din Google Play și App Store și înregistrând în ea bonurile de cumpărături cu valori peste 100 RON.
Promoția este disponibilă în perioada 1-24 decembrie 2015 iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul www.baneasashoppingcity.ro.

Așadar cine zice că trebuie să îmi spui mie ce cadouri îți dorești când le poți câștiga singur?
Ai vreo preferință din premiile disponibile de mai jos? Înscrie-te la tombolă!

·         un autoturism marca BMW 220d cabrio model M sport,

·         5 telefoane iPhone 6s, 16 GB,

·         5 tablete iPad mini 2 wi-fi 16GB,

·         8 playere audio iPod nano 16GB,

·         6 casti audio Beats by Dr. DreTM urBeats 2TM

Eu te aștept în Băneasa Shopping City, cu siguranță o să găsești în atelierul meu cadouri și activități, pe care le vei iubi, atât pentru tine cât și pentru toți cei dragi!

Moș Crăciun


 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod