Starleta a devenit doamnă: Sora zburdalnicei Paris Hilton s-a măritat în palatul Prințesei Diana

Dosar Eva. Nicky Hilton s-a măritat vineri cu James Rothschild, consfințind astfel o alianță între două dintre cele mai puternice familii din lume.

Mai puţin cunoscută decât sora ei, vedeta platformelor online de socializare şi a presei tabloide din întrega lume, Nicky Hilton e plămădită din acelaşi aluat ca şi Paris. Ea este, dacă vreţi, versiunea digerabilă a surorii sale, deşi, să nu ne facem iluzii, n-avem de-a face cu o academiciană. E o fată mai reţinută şi puţin mai decentă decât Paris Hilton, ceea ce deja e o realizare. Mai departe, ea plăteşte tributul numelui său şi al averii colosale pe care o deţine familia sa; i-ar fi fost la fel de imposibil să devină cercetătoare, de pildă, la fel cum i-ar fi imposibil unui sudor să câştige Oscarul.

Împinsă în lumea mondenă de mama ei, Nicky s-a acomodat rapid la sistemul de joc şi a ţinut-o din petrecere în petrecere, circuit asezonat din belşug cu aventuri, vacanţe exotice şi cheltuieli extravagante în magazinele de lux.

Zveltă, drăguţă şi cu un aer de inocenţă, Nicky Hilton a fost propulsată în lumea celebrităţilor de Paris. Născută la New York, în 1983, ea este al doilea din cei patru copii ai soţilor Kathy şi Rick Hilton, şi a fost crescută în vastele proprietăţi din Beverly Hills şi apartamentele de la Waldorf Astoria, din New York. A urmat cursurile şcolii exclusiviste Dwight School, din New York, remarcându-se la festivitatea de absolvire cu o rochie semnată de prietena de familie Vera Wang.

În adolescenţă, Nicky şi Paris au fost lansate în lumea mondenă newyorkeză de mama lor, care le ducea la evenimente caritabile şi la baluri. A călătorit mult şi în Europa, dar nu pentru studii, ci pentru a asista la prezentări de modă.

Curând, scrie ziarul britanic Daily Mail, cele două surori au pătruns într-o lume sălbatică, în care se învârteau tot soiul de personje, care mai de care mai sărit de pe fix. Au devenit prietene cu Lindsay Lohan, Tara Reid şi Kimberley, fiica lui Rod Stewart.

Doi ani mai târziu, în 2003, o casetă cu o înregistrare video XXX, în care apărea Paris şi fostul ei iubit, Rick Salomon, a făcut valuri în întreaga lume, dar starleta şi-a văzut de distraţie. Ba mai mult, a speculat momentul cum numai ea putea, debutând într-un reality show, "The Simple Life", apoi lansând şi o carte, "Confessions Of An Heiress", punctând apoi cu apariţii în filme, emisiuni de televiziune, lansări de parfumuri şi piese muzicale. Astăzi, deşi n-are pic de talent, ea e considerată un DJ de succes. Asta e lumea acum.

Nicky, în schimb, a preferat altă cale decât s-o ia pe urmele surorii sale. "Pentru cineva de vârsta mea, să dau o căruţă de bani ca să fiu faimoasă şi să apar la emisiuni TV ar însemna să n-am creier, aşa că am spus nu. Nu-i pentru mine", a spus ea.

Spre deosebire de Paris, care o ţine într-o distracţie continuă, Nicky a făcut ceva. Ea a preferat o carieră în modă, lansând câteva colecţii şi colaborând cu branduri puternice. În septembrie anul trecut, a publicat o carte, "365 Style", şi a lansat o colecţie de bijuterii în colaborare cu Denovo Diamonds, o colecţie de genţi pentru Linea Pelle, iar luna trecută a lansat o linie de produse de machiaj.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod