Splendoare în soare: Soţia lui Will Smith, forme perfecte la 42 de ani

Jada Pinkett a atras toate privirile pe o plajă din Hawaii. Purtând un costum de baie cu motiv floral, ea a fost nedespărţită de soţul ei celebru.

Prima jumătate a acestui an s-a dovedit destul de grea pentru Will Smith şi soţia sa. După zvonurile care îi dădeau ca şi divorţaţi până la controversa stârnită de fiica lor, Willow, cei doi au trecut prin câteva momente intense în ultimele luni. Aşa că o binemeritată vacanţă în Hawaii nu putea decât să le priască.

17ani de căsnicie au împreună Jada şi Will Smith
Cuplul a fost fotografiat de paparazzi, iar cei doi erau la fel de fericiţi ca în primii ani de căsnicie.
Soţia starului hollywoodian ieşea uşor în evidenţă, cu trupul ei perfect, excelent lucrat, fără urmă de celulită.

În vârstă de 42 de ani, Jada arăta incredibil de bine şi fără machiaj, într-un costum de baie din două piese cu motiv floral turcoaz-fucsia, care îi punea în valoare formele apetisante.
Will purta pantaloni de plajă de culoare verde cu dungi laterale alb şi negru şi un maieu alb, care îi lăsa la vedere bicepşii bine lucraţi.

Cei doi actori au fost nedespărţiţi.
S-au sărutat, au vorbit şi au râs ca nişte adolescenţi, chiar dacă nu erau singuri: fiica lor în vârstă de 13 ani s-a bălăcit în apa oceanului, apoi l-a urmărit pe tatăl ei în timp ce acesta făcea o scurtă alergare pe nisip.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod