Splendoare în soare: Soţia lui Will Smith, forme perfecte la 42 de ani

Will şi Jada au petrecut clipe frumoase în vacanţa din Hawaii


Cum spuneam, vacanţa din Hawaii a fost o escapadă ideală după controversele prin care a trecut. În luna mai, presa americană a relatat că actorii au fost cercetaţi de Serviciile pentru Protecţia copilului din Statele Unite, după ce fiica lor minoră a apărut într-o fotografie care o arăta într-un pat alături de actorul Moises Arias, în vârstă de 20 de ani.
Reprezentanţii Los Angeles Department of Children & Family Services i-au contactat pe cei doi actori hollywoodieni, după ce fiica lor Willow a apărut în acea fotografie ce a fost publicată pe internet.

2copii au împreună actorii americani
Într-o fotografie controversată, realizată în alb-negru, Willow Smith poartă jeanşi şi un tricou, Moises Arias apare cu bustul gol, iar cei doi tineri sunt foarte apropiaţi într-un pat.
Potrivit Mediafax, se pare că fotografia a fost făcută în timpul unui weekend din timpul Festivalului Coachella din Indio, California, iar autorităţile americane i-au întrebat pe soţii Smith dacă fiica lor, care este minoră, a fost supravegheată de vreun adult în timpul acelui eveniment muzical.

Jada Smith s-a arătat extrem de iritată atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare pe această temă în urmă cu câteva zile. "Uite cum stă treaba. Nu există nimic sexual în acea fotografie şi nici în acea situaţie", a spus actriţa americană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod