sotia lui jamie oliver

Soția lui Jamie Oliver, Jools, se gândește să apeleze la fertilizarea in vitro după ce a suferit cinci avorturi spontane

Soția celebrului bucătar Jamie Oliver, Jools, spune că are în vedere FIV după ce a trecut prin cinci avorturi spontane. De asemenea, ea îndeamnă femeile să vorbească despre pierderea bebelușilor lor.

Jools Oliver, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că ar putea apela la fertilizarea in vitro pentru a mai avea un copil după ce a trecut prin cinci avorturi spontane.

Soția celebrului bucătar Jamie Oliver a spus cu sinceritate că s-a temut că își va pierde viața înainte de a cere ajutor medical în timp ce suferea al doilea avort spontan.

Jools, care are cinci copii cu soțul său Jamie Oliver:  Poppy, 19 ani, Daisy Boo, 17 ani, Petal Blossom, 12 ani, Buddy, zece ani, și River, 5 ani, le îndeamnă acum pe femei să vorbească despre pierderea bebelușilor lor și despre avorturile pe care le-au suferit.

Ea a declarat pentru Life & Soul with Zoe Clark-Coates: "Iau în considerare FIV după ce m-am documentat și am vorbit cu niște oameni uimitori, pare opțiunea potrivită pentru vârsta mea."

Aceasta a adăugat că nu este o decizie ușoară, deoarece nu este foarte sigură că partenerul său, Jamie Oliver, este atât de dornic să o facă în acest mod.

Nu vrea să forțeze lucrurile, pentru că e foarte norocoasă cu ceea ce are.

Deși Jools a vorbit întotdeauna despre avorturile pe care le-a suferit, ea a spus că nu este sigură că ar fi supraviețuit celui de-al doilea avort dacă nu ar fi cerut ajutor medical. Ea a descris acel eveniment nefericit ca fiind o scenă de crimă, cantitatea de sânge pierdută fiind foarte mare.

Jools sfătuiește toate femeile să vorbească despre avorturile prin care au trecut, dar și să ceară ajutor medical atunci când se confruntă cu o astfel de situație.


"După ce am trecut prin cinci avorturi spontane, știu că trebuie schimbate multe lucruri pentru alte persoane mult mai tinere decât mine care vor trece prin asta.", a spus Jools.

Citește și: Meghan Markle, despre suferința unei sarcini pierdute: „Am ştiut, când mi-am strâns primul copil născut, că îl voi pierde pe al doilea“

În iulie 2020, Jools a vorbit deschis despre avorturile sfâșietoare pe care le-a suferit în cei 20 de ani de căsătorie cu bucătarul-șef Jamie, iar la aniversarea nunții lor au adus un omagiu celor "cinci steluțe pe cer" pe care le pierduseră.

Sursă: dailymail

12 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod