Horoscopul săptămânii 16-22 august. Fecioara e însetată de experiențe noi

Persoanele născute în zodia Fecioarei au o dorință nebună de a experimenta lucruri noi.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

 

Dragoste


Viața ta sentimentală va fi una sinceră, plină de sensibilitate și distracție. Vei fi deschis/ă să dai curs câtorva propuneri îndrăznețe.

Știi că viața ta e doar una și ai tot dreptul să te bucuri de propriul corp. Tot ce ai nevoie este o sinceritate deplină, limpede ca cristalul și vei deveni un vulcan plin de dorință.

Dacă ești căsătorit/ă, va exista o conexiune profundă, atât fizic, cât și intelectual. Dar îți va plăcea totuși să explorezi și latura ta mai misterioasă și te vei juca păstrând unele lucruri doar pentru tine, creând o aură secretă.

Dacă ești singur/ă, în aceste zile vei depune eforturi pentru a întări legăturile recente. Va trebui să faci o alegere între două persoane și, uneori, îți va fi greu să găsești un echilibru între inimă și minte.

Bani


Influența astrelor pare destul de neutră în ceea ce privește munca. Nu ar trebui să se întâmple prea multe lucruri pe plan profesional în această săptămână și vei avea o atitudine calmă, uneori poate prea calmă.

Chiar dacă lucrurile se desfășoară de la sine, nu te vei simți confortabil să fii leneș/ă. Va trebui să îți multiplici reposabilitățile pentru a evita să intri în monotonie sau să începi să stagnezi. De asemenea, ai grijă să nu dezvălui informații care ar trebui să fie confidențiale, deoarece poți crea probleme complexe legate de bani.

Dacă ești șomer/ă, analizează-ți cv-ul și nivelul de productivitate, aceasta este singura modalitate de a începe un nou proiect sau de o obține un job. Nu renunța niciodată, trebuie să fii plin/ă de speranță, chiar dacă telefonul nu sună atât de des precum ți-ai dori. 

Citește și: Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei promova valori precum generozitatea, respectul și tandrețea acasă. Și vei apela la dialog pentru a-ți exprima cele mai ascunse dorințe și probleme.

Dacă ești căsătorit/ă, îți va fi ușor să-ți faci partenerul/a fericit/ă. Căutarea binelui comun nu se va simți ca o corvoadă, ci mai degrabă ca un bilet la fericire. Îți va face plăcere să-ți învălui jumătatea cu atenție.

Dacă ești singur/ă, trebuie să ieși din cochilie, acea cochlie în care te ascunzi pentru a te proteja de rău. Ieși cu prietenii, caută activități pentru a-ți îmbunătăți viața socială. În împrejurimi vei putea întâlni oamni cu adevărat interesanți.

De asemenea, caută să îți dezvolți maturitatea emoțională. Nu privi oamenii doar la un nivel superficial adevărata frumusețe a lor este invizibilă pentru ochi.

Bani


Vei primi informații delicate despre locul tău de muncă sau despre colegii tăi în această săptămână. Va trebui să le păstrezi doar pentru tine pentru moment. Folosește-le atunci când lucrurile devin mai complicate decât te aștepți.

De asemenea, protejează-ți ideile geniale pe care le ai. Există mulți răuvoitori și cineva ar putea să-ți fure un proiect pe care l-ai creat de la zero. Nu îți fie teamă să dai astfel de practici în vileag!

Aceste zile sunt foarte bune pentru a face afaceri în străinătate sau cu persoane cu care nu ai mai colaborat până acum. Ele te vor ajuta să îți schimbi unele concepții și îți vor oferi cheia spre succes, mai ales în materie de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei cunoaște o îmbunătățire semnificativă a vieții tale sentimentale, mai exact a mariajului tău. Tensiunile care au avut loc în casa ta din cauza unui motiv extern vor începe să dispară. Vei fi mai dispus/ă să porți discuții decât să te cerți, și la fel va proceda și persoana iubită.

Prin urmare, se anunță o mai bună comunicare în cuplu, în care vor ieși în evidență schimbul calm de opinii și idei. Atmosfera se va îmbunătăți odată cu trecerea săptămânii și armonia va domni în casa ta. Gesturile de afecțiune, cum ar fi îmbrățișările lungi și sărutările pe frunte, vor fi din nou obișnuite.

Dacă ești singur/ă, vei aborda întâlnirile romantice ca pe un joc de șah. În acest fel, vei obține avantajul în conversație și, prin urmare, o vei putea conduce. Dar, cealaltă persoană va crede că doar încerci să-i demonstrezi cine este mai bun dintre voi doi, așa că își va pierde orice interes față de tine.

Bani


Astrele îți rezervă lucruri pozitive în ceea ce privește domeniul profesional și financiar. Va fi una dintre cele mai bune perioade din an când vine vorba de atingerea obiectivelor. Vei avea parte de un succes neașteptat ca urmare a efortului tău, dar și al norocului.

Dacă lași universul să te ghideze, te vei bucura de numeroase schimbări benefice vieții tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Săptămâna aceasta va fi destul de intensă în ceea ce privește dragostea. Va trebui sa-ți dublezi eforturile dacă relația ta a început să dea înapoi în ultima vreme. Poți încă repara lucrurile, atât timp cât amândoi vă puneți de acord să faceți asta.

Astfel, tu și partenerul/a de viață veți putea da relației voastre un impuls prietenos. Fii creativ/ă și completează propunerile persoanei iubite. Lasă-ți să înflorească cele mai noi și sincere sentimente, ignorând toate zvonurile și bârfele.

Dacă ești singur/ă, vei putea întâlni pe cineva interesant. Din momentul în care începeți să vorbbiți unul cu altul, vei ști că e potrivit pentru tine. La un moment dat în această săptămână te vei simți ca vedeta unui film, o comedie romantică grozavă.

Dacă folosești rețelele sociale pentru a flirta, nu te da o altă persoană decât ești. Fii tu însăți în orice moment, pentru că nimic nu e mai atractiv decât sinceritatea.

Bani


Perspectiva ta asupra lumii, relațiile personale, totul ajută afacerea în care ești implicat/ă acum. Fii cât mai original/ă posibil, te va ajuta să câștigi o mulțime de bani.

Disciplina e ceea ce te caracterizează la locul de muncă, tu chiar respecți regulile la locul de muncă. Vei urma fiecare pas pe care ți l-ai trasat sau ți-a fost trasat și îți vei asuma responsabilitatea pe deplin.

Vor fi oameni care te vor încuraja să trișezi și să urmezi drumul rapid și ușor. Vei refuza să te abați de la valorile tale, vrei ca succesul să vină la tine prin muncă. Vei străluci puternic datorită carismei și entuziasmului tău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Astrele îți recomandă să fii mai flexibil/ă atunci când vine vorba de cererile copiilor tăi. În copilărie, erai nemulțumit/ă de cât de mult te controlau părinții tăi și acum repeți aceleași tipare. Dă-le puțină libertate, lasă-i să facă propriile greșeli.

Energia astrală dominantă indică faptul că Leii care au trecut recent printr-o despărțire vor fi destul de confuzi. Dacă te regăsești în această situație, îți vei pune un milion de întrebări care nu vor avea niciun răspuns.

Îți vei dedica prea mult timp prietenilor tăi. Va trebui să înveți să-ți gestionezi mai bine timpul, în caz contrar partenerul/a de viață va începe să se simtă neglijat/ă. Dacă ești căsătorit/ă, va trebui să îți regândești planurile, astfel încât cei dragi să nu se enerveze.

Bani


Săptămâna aceasta te vei bucura de popularitate la locul de muncă. Cu toate acestea, nu va fi ceva pozitiv, deoarece toată lumea îți va cere o favoare. Și, bineînțeles, dacă spui da tuturor, vei ajunge să faci zeci de favoruri în total și să îți neglijezi propria muncă.

Deoarece îți este greu să refuzi, vei fi de acord să le faci pe toate, chiar dacă asta înseamnă că nu vei mai avea timp pentru sarcinile tale. Dat fiind faptul că urmează să pleci în vacanță, va fi un moment perfect pentru a obține aceste favoruri înapoi.

În ceea ce privește banii, vei avea ideea genială de a scoate la vânzare obiectele din casă de care nu mai ai nevoie. Vei descoperi unele cu adevărat valoroase, pentru care vei negocia la sânge.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

 

Dragoste


Viața ta amoroasă va fi caracterizată de pace și armonie. Cele mai romantice energii sunt în jurul tău și te determină să te bucuri de viață mai mult.

Te simți bine să fii alături de persoana iubită. Orice propunere care îți condimentează viața va fi binevenită. La un moment dat în această săptămână, vei renunța la puterea ta de decizie pentru a da o nouă întorsătură relației.

Dacă ești singur/ă, sensibilitatea ta va proiecta întâlniri benefice. Ești plină de dinamism și vei începe noi aventuri. Dorința ta de a merge mai departe pentru a-ți atinge fericirea în dragoste este puternică, așa că fă-o să se întâmple!

Bani


Ești mai competitiv decât oricând. Să atingi succesul este tot ce ai în minte. Îți urmărești cu înverșunare obiectivele și poți controla cu ușurință nivelul de stres.

Știi că ai avut ocazia să avansezi de multe ori. Cu toate acestea, ți-ai sabotat singur/ă succesul pentru că ai crezut că nu merită. Din fericire, acea mentalitate a dispărut.

Dacă poți, fă un salt spectaculos care să îți surprindă șefii, colegii și chiar concurenții. Ambiția îți va influența viitorul și stabilitatea, astfel încât să nu îți lipsească nimic din punct de vedere financiar. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Predicția ta pentru această săptămână vorbește despre zvonuri pe care va trebui să le clarifici. Va trebui să îți asumi responsabilitatea și să discuți cu partenerul/a de viață. Tot ceea ce rămâne ascuns te va distanța de persoana iubită.

Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să îți lași instinctul să te ghideze atunci când vine vorba de luarea deciziilor. Simțul umorului va juca un rol foarte important la mijlocul săptămânii. În multe cazuri, va fi o bază solidă în relația ta.

Dacă ești singur/ă, vei fi mai activ/ă săptămâna aceasta. Există mari șanse să începi o aventură amoroasă. Viața ta sexuală se va îmbunătăți și este foarte probabil să te îndrăgostești.

Bani


Nu vei începe săptămâna cu dreptul în ceea ce privește viața ta profesională. Indiferent cât de mult ai persevera la locul de muncă, nu vei vedea rezultatele dorite. Nici abilitățile tale nu îți vor garanta succesul, de fapt, trebuie să mizezi mai mult pe gândirea ta logică.

Pe de altă parte, ai putea avea norocul să avansezi. Vei munci foarte mult și, deși progresul va fi lent, nu este un motiv să nu dai tot ce poți.

De asemenea, vei începe o luptă pentru drepturile tale. Negocierile vor fi dificile, dar vei obține rezultate financiare bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta va fi un pic dificilă pentru tine. Dar, în realitate, situația nu este atât de complicată, doar necesită un efort suplimentar. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să te liniștești, totul poate fi rezolvat cu câteva acțiuni.

Va trebui să îți controlezi impulsivitatea în relația ta. De asemenea, trebuie să fii foarte sincer/ă cu ceea ce simți.

În afară de asta, nu se vor înregistra evenimente notabile în aceste zile. Bucură-te de dragoste și fii sigur/ă de ceea ce vrei. Nu dezamăgi pe nimeni!

Bani


La nivel profesional vor exista câteva chestiuni importante care necesită acțiuni rapide. De exemplu, există un proiect de care tragi de câteva săptămâni. Ia decizia acum și semnează ce e de semnat, nu mai poate aștepta!

În plus, spre mijlocul săptămânii vei realiză că, în ritmul în care mergi, nu vei face prea mare lucru. Va trebui să îl accelerezi. Fii mai alert/ă!

Ai nevoie de bani mai mult decât orice, nu îți poți permite să lenevești.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Vei obține beneficii dacă îți asculți partenerul/a de viață în această săptămână. Acest lucru vă va ajuta să evitați un conflict și să vă conectați cu ușurință unul cu celălalt. Sinceritatea va fi cea mai importantă în aceste zile.

Astrele prezic că vei putea găsi un punct comun cu persoana iubită până la jumătatea săptămânii. S-ar putea să existe unele neînțelegeri, dar veți reuși să calmezi apele.

Dacă ești singur/ă, va trebui să fii atent/ă și să nu fii prea sensibil/ă. Te-ai putea supăra de ceva lipsit de importanță. De asemenea, ți-ai putea găsi curajul să faci primul pas pentru a seduce o persoană pe care o placi.

Bani


Predicția ta în ceea ce privește sfera profesională spune că vei primi vești neașteptate. Este posibil să primești răspunsul la o solicitare, dar nu va fi unul pozitiv. Te vei simți dezamăgit/ă, dar nu vei avea ce altceva să faci decât să accepți.

Dacă lucrezi independent, vei lua în considerare schimbarea modului în care faci anumite lucruri. Probabil că vei face unele modificări care îți vor influența direct veniturile.

Pe de altă parte, influențele astrale din această săptămână te ajută să ajungi mai ușor la înțelegeri. Acest lucru este valabil mai ales pentru noile contracte sau negocieri care urmează să se întâmple. Această abilitate de a ajunge la o înțelegere cu oricine îi poate ajuta și pe nativii care își caută un loc de muncă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


Va trebuie să fii foarte atent/ă cu energiile pe care ți le transmit alte semne zodiacale. În primul rând, astrele îți recomandă să stai departe de Pești. Energia lor din această săptămână nu este benefică pentru tine.

Din punct de vedere emoțional, vei simți că ești într-un rollercoaster. Până la jumătatea săptămânii ți se va lua de toți și de toate. Te vei simți obosit/ă de partenerul/a de viață. Fii atent/ă, deoarece acest lucru îți poate afecta relația.

Cu toate acestea, weekendul va fi momentul perfect pentru a rezolva toate aceste probleme.

Bani


Aceasta va fi o săptămână decisivă în ceea ce privește munca. Trebuie să fii foarte clar/ă cu privire la ceea ce vrei să realizezi. Care sunt obiectivele tale pe termen lung în carieră? Banii?

Dacă încă nu ai un răspuns la această întrebare, astrele consideră că trebuie să începi să te gândești la asta de acum. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


O călătorie cu partenerul/a de viață va fi cheia reconectării. Pe aceeași linie, dialogul sincer și direct va contribui, de asemenea, la întărirea legăturii dintre voi. Cu toate aceastea, ar trebui să eviți să devii prea idealist/ă.

Influențele astrale din semnul tău te împing să evoluezi. Acest lucru înseamnă să înțelegi că partenerul/a este reflexia ta și că el/ea e acolo pentru tine să te ajute. Uneori acestea sunt lucruri pe care nu vrei să le recunoști.

Dacă ești singur/ă, vei trece prin mai multe faze în această săptămână. Cu toae acestea, cele mai mari șanse sunt să ai o aventură și să-ți îndeplinești fanteziile erotice. Zilele nu vor fi deloc liniștite, dar nu în sensul rău.

Bani


Predicția ta în ceea ce privește sfera profesională prezice zile dificile. Ca și parte pozitivă, vei primi ajutorul de care ai nevoie pentru a depăși aceste obstacole.

Pe de altă parte, te vei confrunta cu unele probleme financiare neprevăzute. Acest lucru te va obliga să regândești modul în care îți gestionezi resursele. Nu este momentul potrivit pentru cheltuieli, ci pentru economisire.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste


Săptămâna aceasta va fi grea în ceea ce privește viața ta amoroasă. Nu pentru că te vei certa cu partenerul/a de viață, ci pentru că nu vei avea suficient timp pentru a face totul. Și asta înseamnă că vei avea mai puțin timp pentru relația ta.

Treburile casnice, sarcinile familiale și profesionale îți vor ocupa toată atenția în majoritatea zilelor. Programul tău este încărcat cu sarcini urgente și sarcini obligatorii. Persoanei iubite îi va fi dor de îmbrățișările tale și de manifestările de afecțiune.

Dacă ești singur/ă, vei începe săptămână fără prea mari așteptări în dragoste. Dar, va apărea o circumstanță neașteptată de a flirta cu cineva de care ești atras/ă și care este un pic celebru. Fii obraznic/ă și arată-i că statutul lui nu este un obstacol pentru tine.

Bani


Predicția ta pentru această săptămână indică faptul că vei avea mult de muncă și foarte puțină răbdare. Sarcinile tale te vor copleși și va trebui să stai peste program, împotriva voinței tale. Nu îi suporți pe cei care nu își fac treaba bine, deoarece acest lucru îți afectează munca.

Astrele îți recomandă să faci pauze din când în când, altfel vei ajunge să fii o bombă care poate exploda în orice secundă.

Dacă ai datorii sau restanțe, încearcă în aceste zile să achiți tot. Dacă mai amâni mult momentul, vei avea neplăcuta surpriză ca tarifele să crească.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod