Sofia Vergara vrea să-și opereze sânii pentru că are bustul prea mare

Natura a fost generoasă cu actrița columbiană. Chiar prea generoasă, crede ea. Sofia Vergara a mărturisit că bustul prea mare îi dă multe bătăi de cap și că și-ar fi dorit să aibă o siluetă mai subțire, precum supermodelul Gisele Bundchen, care poate purta rochii și fără să aibă sutien.

Natura a fost generoasă cu actrița de origine columbiană. Chiar prea generoasă, crede ea. Sofia Vergara a mărturisit că bustul prea mare îi dă multe bătăi de cap și că și-ar fi dorit să aibă o siluetă mai subțire, precum supermodelul Gisele Bundchen, care poate purta rochii și fără să aibă sutien.

La 40 de ani, Sofia Vergara arată superb, dar, cu toate acestea, ea este nemulţumită de formele sale. Într-un interviu revistei Lucky, pentru care a realizat şi o şedinţă foto, vedeta a declarat că bustul mare îi dă şi multe bătăi de cap, mărturisind că uneori îşi doreşte să fi avut un corp de supermodel, precum Gisele Bundchen.

"Ştiu că sânii mi-au deschis multe uşi, trebuie să fiu realistă. Dar o urăsc pe Gisele când o văd purtând o rochie subţire cu decolteu larg, fără să aibă sutien, ca şi cum ar spune: 'O, am tras repede asta pe mine, ce bine arăt!", a spus ea.


Din această cauză, actriţa se gândeşte să apeleze la bisturiu. "Vreau să fac o operaţie de micşorare a sânilor. Şi poate că într-o zi, când nu voi mai fi sexy, mă voi bucura şi eu de ei", a declarat vedeta.

Sofia Vergara se numără printre cele mai bine plătite vedete de televiziune şi este conştientă că formele sale sunt atu. "Nu sunt aici ca să par inteligentă. Vreau să arăt tot ce am, atât cât am."



Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Sofia nu susţine că vârsta de 40 de ani este fabuloasă, aşa cum pretind multe vedete, dimpotrivă: "Să faci 40 de ani e oribil. Cei care spun că nu e aşa vorbesc prostii", a declarat ea.

Vergara a vorbit la fel de deschis şi despre relaţia sa cu logodnicul ei, Nick Loeb (37 de ani). Ea spune că sunt o pereche potrivită pentru că au aceleaşi gusturi. "Suntem al naibii de profesionişti în a nu face nimic. Ne place să stăm tolăniţi pe plajă, să bem vin şi să vorbim tot felul de prostii", a mărturisit ea.

Sofia a vorbit şi despre inelul de logodnă pe care omul de afaceri i l-a dăruit: "Este perfect. Dacă ar fi fost mai mare, n-aş fi putut să-l port. Dar dacă ar fi fost mai mic, nu mi-ar fi plăcut."

Cei doi au o relaţie care a început în 2010, iar după o scurtă despărţire, în luna mai, s-au împăcat. Dacă se vor căsători, acesta va fi cel de-al doilea mariaj pentru Sofia Vergara. Ea a mai fost căsătorită în perioada 1991-1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Vedeta TV a mai spus că luna de miere perfectă ar începe cu o cină romantică în insula Capri. Cât despre un alt copil, ea nu se opune: "El e mai tânăr ca mine şi nu are copii. Aşa că dacă vrea unul, poate i-l voi dărui."

Deocamdată, Sofia Vergara se bucură din plin de viaţă. "Îmi place luxul. Îmi plac iahturile. Îmi plac avioanele. Îmi plac călătoriile. Pot să trăi fără toate astea, şi aşa ar trebui, dar n-am de ce să mă simt vinovată şi să mă scuz sau să pretind că nu-mi place luxul", a mărturisit vedeta de origine columbiană.

Sofia Vergara a debutat ca model şi a devenit cunoscută după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi. Ulterior, Vergara s-a orientat spre televiziune şi a devenit prezentatoare şi realizatoare de programe pentru o televiziune latino-americană.
Rolul din serialul "Modern Family" este acela care a făcut-o celebră pe actriţa columbiană şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Foto: Hepta / Lucky

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod