Inna, artisul numărul 1 in Romania

INNA este artistul numarul 1 in Romania ca difuzari pe radio si TV, conform clasamentului realizat de Media Forest.

Piesa “Tu si Eu”, prima piesa lansata de INNA in limba romana, a fost foarte indragita de publicul din Romania si intens difuzata de radiouri si televiziunile de specialitate. Pe langa aceasta, ultimul single “INNdiA” este de asemenea, pe placul fanilor romani.

INNA a primit vestea aceasta in Mexic si este foarte incantata: “Le multumesc tuturor fanilor mei din Romania care ma sustin, imi asculta piesele si au facut ca “Tu si Eu” sa fie una dintre cele mai difuzate si apreciate piese.

Abia astept sa ascultati piesele la care lucrez pentru noul meu album”.

De curand, INNA a incheiat cel de-al treilea turneu in Mexic, unde s-a bucurat de aceeasi primire calduroasa si acelasi public numeros si entuziast.

In plus, ea este nominalizata la Premiile Lunas del Auditorio din Mexic la categoria “Pop en Lengua Extranjera” (Pop intr-o limba straina) alaturi de nume mari precum Britney Spears, Elton John, Justin Bieber, Katy Perry, One Direction sau Selena Gomez.

In prezent, INNA este in Los Angeles unde lucreaza in studio pentru cel de-al treilea album si se pregateste de cel de-al doilea turneu in Statele Unite (show-uri in Miami, Seattle, Chicago si Hollywood).

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod