Socanta... Lady GaGa

Declaratii soc + vestimentatie extravaganta = Lady GaGa. O formula matematica demna de un artist ca Lady GaGa. Sange, broaste, baloane, preferinte sexuale ciudate - aceasta este imaginea pe care si-a creat-o artista de numai 23 de ani.
Declaratii soc + vestimentatie extravaganta = Lady GaGa. O formula matematica demna de un artist ca Lady GaGa. Sange, broaste, baloane, preferinte sexuale ciudate - aceasta este imaginea pe care si-a creat-o artista de numai 23 de ani. Indrazneata, daca stam sa ne gandim la varsta pe care o are.

Inainte de a vorbi despre declaratiile referitoare la sex, dar si despre pozele compromitatoare in care a aparut impreuna cu o prietena de-a ei, trebuie sa pomenim despre show-ul pe care l-a facut la recenta decernare a premiilor MTV. Lady GaGa si-a pregatit pentru acest eveniment un "program" si o imagine care a trecut bariera ridicolului.

Pe covorul rosu de la MTV Video Music Awards a fost... vaduva neagra si s-a sarutat cu broscoiul Kermit din "Muppet Show". Dar, acesta a fost numai inceputul pentru ca pe scena a aparut imbracata in alb complet, cantand "Poker Face", acompaniata de dansatori in scaune cu rotile si carje. La un moment dat a inceput sa tasneasca sange din pieptul cantaretei, aluzie la presiunea pe care o exercita presa si paparazzi asupra ei.

Finalul a fost, de asemenea, apoteotic, pentru ca Lady GaGa si-a ridicat premiul intr-o vestimentatie demna de filme proaste. Artista si-a "intampinat" trofeul "Best New Artist" acoperita complet de un vesmant brodat, rosu, "accesorizat" cu o coroana insangerata, tabloul specific alegoriilor medievale.

De la sange la sfinti


Dupa spectacolul dat pe scena MTV Video Music Awards, a urmat after-party-ul Marc Jacobs de la New York, unde artista a preferat sa se identifice cu imaginea unei... sfinte. Tanara a lasat audienta cu gura cascata in momentul in care a aparut aproape goala pe scena si cu o peruca in forma de aura. Ea a declarat ca a vrut sa o intruchipeze pe Fecioara Maria in varianta... porno.

De aici pana la un costum plin de broscute miniaturale, marca Kermit, nu a mai fost decat un pas. "Sunt o mare fana", aceasta a fost raspunsul ei la toate intrebarile care, mai mult ca sigur, se indreptau in aceeasi directie. Dar ti-ai fi imaginat ca ar merge atat de departe incat sa apara intr-o fusta extrem de scurta si fara chiloti? Ei bine, sa nu te miri, ca a facut-o...

Goliciune si bule de sapun


Daca tot suntem la capitolul vestimentatie, nu pot sa nu-mi amintesc de coperta pentru revista Rolling Stone. Ce-am vazut? O tanara goala - Lady GaGa - multe bule de sapun, mult roz si... atat. "Cred ca schimb perceptia oamenilor despre ce e sexy", a spus GaGa, referind-se la aceasta aparitie.

Sanii artistei nu mai sunt un secret pentru nimeni si, urmarind evolutia ei, tind sa-i dau dreptate, apropo de ce declara mai sus. Aceeasi goliciune a prezentat-o si pentru coperta revistei "V". Schimband un pic registrul, probabil ca intr-un moment de pudoare maxima, artista a decis sa apara la o conferinta de presa cu o banda adeziva neagra lipita de sani si cu fata acoperita de o masca neagra. O cauta Interpolul?

Cat de fericiti trebuie sa fie paparazzi care dau... obiectiv in obiectiv cu artista? Lady GaGa le da o paine de mancat, fara doar si poate. Nu mai departe de zilele trecute cand a aterizat din avion in... fundul gol. Proaspat revenita din Tel Aviv, unde sustinuse un concert, GaGa si-a afisat fundul pe aeroportul din Heathrow.

Toti se intrebau daca nu cumva a uitat sa-si puna pantalonii pe ea. Se pare ca nu! Si, colac peste pupaza, cu aceeasi ocazie a considerat ca este util sa-si imbogateasca imaginea cu o pereche de dinti de vampirita. Mai mult decat atat, GaGa a mimat comportamentul animalic de vampir si chiar s-a prefacut ca este deranjata de razele soarelui.
23 Septembrie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bejenariu diana pe 3 Ian 2011, 17:43
    sfatuire

    ias zice sa nu mai poarte atatea peruci ca "o sa aiba paduchi"(poate chiar a facut)o si parul ei e saten!

    0
    0

  • denisa pe 5 Feb 2010, 09:22
    Lady Gaga

    dear lady gaga,are a big fan or yours .i am from romania and i have twelve years old .for a long time i appreciate and you watching you because you made a senzation and furor witch the song pparatzii an pocker face .i say to you?.....i wish you success in your career .......and i lell you i love you veri much ..... especially knew what to do!

    0
    0

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:46
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • mircea pe 24 Sep 2009, 13:29
    pacat ca e atat de mediatizata

    ...ea are un tzel: sa devina celebra cu orice pret si cat mai repede si usor. Si cum antemergatorii au "tocit" deja anumite limite ale bunului simt nu iti ramane decat sa te comporti ca si ea daca vrei celebritate repede. E regretabil ca media ii da atata atentie, desi cu totii stim care e de fapt adevarul din spatele mastii. Un ego bolnav...

    0
    0

  • mida pe 24 Sep 2009, 11:38
    :))

    da, e cam dusa. si face lucrurile fortat. nu stiu, mie nu-mi place de ea, de ex. si asta e din cauza ca nu vad ceva original in ea. vad ceva ieftin, fortzat, o atitudine enervant de americaneasca si o prostie nelimitata.

    0
    0

  • Valentina pe 24 Sep 2009, 08:01
    E dusa saraca:))

    Imi place muzica ei dar e dusa rau tipa.:))=))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod