Gisele Bundchen si sotul sau au fost dati in judecata

de Georgiana Dorobanțu, 23 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Gisele Bundchen si sotul sau au fost dati in judecata

Gisele Bundchen si pe sotul acesteia, jucatorul de fotbal american Tom Brady, au fost dati in judecata de Agence France-Presse (AFP) si doi fotografi, informeaza Mediafax.

Reclamantii cer despagubiri de un milion de dolari de la Tom Brady si Gisele Bundchen, dupa ce garzile lor de corp ar fi deschis focul asupra fotografilor, la petrecerea de nunta a cuplului, care a avut loc in Costa Rica.

Dupa ce au realizat fotografii la eveniment, fotografii au fost abordati de garzile de corp, care le-au cerut camerele foto si cardurile de memorie ale acestora, potrivit reclamantilor. Fotografii au refuzat, incidentul a degenerat, unul dintre bodyguarzi deschizand focul cu un pistol asupra masinii jurnalistilor.

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume la ora actuala, cu o avere de 150 de milioane de dolari, este insarcinata cu primul sau copil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod