Socanta... Lady GaGa

De imbracat se imbraca, dar de declarat... declara si face!


Madonna, Marilyn Manson, Rammstein - mai nou, sunt mici copii pe langa... copila de 23 de ani. Intr-o seara de aprilie, in  Clubul St. Jerome's din New York a fost agitatie mare. La un moment dat s-a auzit replica: "Ladies, get a room!". De ce? Vedeta in cauza s-a gasit sa-si arate dragostea... orala fata de "iubita ei" din seara respectiva. Dupa cateva reprize de mangaiat lasciv, artista de 23 de ani a mimat (sau nu) sexul oral cu prietena ei. Pentru GaGa nu a fost nimic iesit din comun, daca stam sa ne gandim ca martorii spun ca cele doua au iesit suparate din local pentru ca cei prezenti nu au apreciat spectacolul. Nimic surprinzator, pana la urma, pentru ca americanca a declarat in nenumarate randuri ca adora sa faca amor acolo unde-i vine si... cu cine ii vine, ca a luat droguri, ca inca bea foarte mult la petrecerile la care participa si ca a lucrat in barurile de striptease de la 18 ani.

"Iti plac si fetele?" - "Evident!"


Un dialog aproape normal, daca stam sa ne gandim. Insa, atunci cand intra in discutie numele Lady GaGa, lucrurile se schimba. Raspunsul a venit dupa ce, in timpul unei conferinte de presa, jurnalistii au vrut sa descopere care sunt preferintele sexuale ale artistei. "Sunt foarte deschisa in aceasta privinta. Sincera sa fiu nu prea fac diferenta dintre persoanele hetero, homo sau bisexuale. Pentru mine este un lucru extrem de normal ca fiecare sa poata fi liber sa iubeasca asa cum poate sau vrea", a completata GaGa.

Din aceeasi categorie face parte si urmatoarea declaratie: "Nu prea port lenjerie intima. Rar se intampla asa ceva. Nu are rost. Nu imi este rusine de asta". Este clar, Lady GaGa nu are secrete fata de nimeni.

Fara a se scuza sau a explica in fata oamenilor, GaGa incearca sa gaseasca o explicatie a comportamentului ei. "Eu am crescut intr-o comunitate din New York care era intesata de oameni de teatru si film. Acolo, astfel de lucruri sunt normale. Treaba asta mi se trage, cred, si din cauza ca, in timpul scolii nu prea eram agreata de celelalte fete. Ma credeau o tocilara". Adevarat sau fals, artista face un marketing de clasa. Stie ce vinde cel mai bine - scandalul si sexul - si, desi, nu are decat un album scos, reuseste sa fie in permanenta pe prima pagina. De apreciat este faptul ca nu se ascunde dupa deget.

Foto: Mediafax
23 Septembrie 2009
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bejenariu diana pe 3 Ian 2011, 17:43
    sfatuire

    ias zice sa nu mai poarte atatea peruci ca "o sa aiba paduchi"(poate chiar a facut)o si parul ei e saten!

    0
    0

  • denisa pe 5 Feb 2010, 09:22
    Lady Gaga

    dear lady gaga,are a big fan or yours .i am from romania and i have twelve years old .for a long time i appreciate and you watching you because you made a senzation and furor witch the song pparatzii an pocker face .i say to you?.....i wish you success in your career .......and i lell you i love you veri much ..... especially knew what to do!

    0
    0

  • STANCA pe 5 Oct 2009, 10:46
    sursa alternativa de venit

    VREI O SURSA ALTERNATIVA DE VENIT ? Bineinteles ca da , un ban in plus nu strica si cand te gandesti ca trebuie doar sa stai cateva minute in fata calculatorului. Pai e simplu , trebuie sa completezi chestionare online . Fiecare chestionar completat aduce automat un numar de puncte. Un chestionar completat iti aduce 5 puncte(5 ron) . n momentul acumularii a 100 de puncte (100 RON), banii sunt livrati in termen de 30 de zile prin mandat postal la adresa specificata in formularul de inscriere. Pt mai multe detalii : mada_x87@yahoo. Nu costa nimic , doar cateva minute pe zi. Angajeaza-te ca respondent profesionist

    0
    0

  • mircea pe 24 Sep 2009, 13:29
    pacat ca e atat de mediatizata

    ...ea are un tzel: sa devina celebra cu orice pret si cat mai repede si usor. Si cum antemergatorii au "tocit" deja anumite limite ale bunului simt nu iti ramane decat sa te comporti ca si ea daca vrei celebritate repede. E regretabil ca media ii da atata atentie, desi cu totii stim care e de fapt adevarul din spatele mastii. Un ego bolnav...

    0
    0

  • mida pe 24 Sep 2009, 11:38
    :))

    da, e cam dusa. si face lucrurile fortat. nu stiu, mie nu-mi place de ea, de ex. si asta e din cauza ca nu vad ceva original in ea. vad ceva ieftin, fortzat, o atitudine enervant de americaneasca si o prostie nelimitata.

    0
    0

  • Valentina pe 24 Sep 2009, 08:01
    E dusa saraca:))

    Imi place muzica ei dar e dusa rau tipa.:))=))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod