Sexy la 51 de ani: Elle Macpherson arată senzaţional în costumul de baie

Supermodelul australian pare că are jumătate din vârsta ei în această imagine pe care a publicat-o pe Instagram


Aceasta este cea de-a doua căsătorie, atât pentru Jeffrey Soffer, cât şi pentru Elle Macpherson, care a mai fost căsătorită cu fotograful Gilles Bensimon, în perioada 1986-1989.

Vedeta australiană are doi fii dintr-o relaţie anterioară, cea cu omul de afaceri Arpad Busson - Arpad Flynn Alexander Busson, în vârstă de 16 ani, şi Aurelius Cy Andrea Busson, în vârstă de 11 ani. "Cel mai mare dar pe care l-am primit este soțul meu, pe care îl ador, și familia noastră", a spus ea.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod