Selena Gomez trece prin transformări radicale: s-a făcut blondă și și-a arătat chiloții pe scenă

Selena Gomez pare să treacă printr-o perioadă a vieții sale plină de schimbări importante.
Vedeta în vârstă de 25 de ani și-a făcut apariția la Gala American Music Awards 2017 cu un nou look. Selena s-a tuns bob și și-a vopsit părul blond.

Nici interpretarea de pe scena Galei AMA nu a trecut neobservată. Artista a cântat noul său single, "Wolves", purtând o rochie albă tip furou, care s-a ridicat în timpul mișcărilor făcute de celebra cântăreață. Voit sau nu, Selena și-a expus lenjeria intimă. 


Pentru cântăreața americană, anul 2017 a fost unul cât se poate de plin.
Aceasta a anunțat în urmă cu câteva luni că a suferit un transplant de rinichi în această vară, donatoare fiind Francia Raisa, cea mai bună prietenă a sa. Intervenția a fost necesară din cauza bolii Lupus de care Selena suferă și care i-a afectat grav unul dintre rinichi.

Gomez este convinsă că ar fi murit dacă nu ar fi ajutat-o Raisa, care s-a oferit să-i doneze un rinichi după criza pe care vedeta a suferit-o în luna mai. "A fost pe viaţă şi pe moarte", a declarat Selena în timpul unui interviu.
Ea a mărturisit că atunci când a aflat că rinichii ei nu mai funcţionau corect n-a avut curaj să întrebe pe nimeni despre o donaţie. "Rinichii mei erau terminaţi. Asta a fost şi nici măcar n-am vrut să rog măcar o persoană să mă ajute. În ziua aia m-am întors acasă şi ea s-a oferit voluntar, ea a vrut", a spus Selena, arătând spre Raisa. 



Apropiații săi au declarat că solistul de The Weeknd, care îi era iubit la acea vreme, a fost alături de ea și a susținut-o în perioada dificilă.




Dar în ciuda acestui lucru, Selena Gomez se pare că nu îl poate uita pe Justin Bieber, prima sa iubire. Selena și Justin au putut fi observați tot mai des împreună în ultima perioadă. Paparazzii i-au surprins în timp ce se plimbau prin parc, dar și când s-au sărutat, în timpul unui meci de hochei.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod