Selena Gomez a vorbit despre dificultățile vieții de copil-vedetă

Selena Gomez, care a devenit o celebritate de la o vârstă fragedă datorită serialului Disney "Wizards of Waverly Place", a vorbit despre experiențele neplăcute pe care le-a avut din cauza statutului de copil-vedetă.
La acea vreme, tânăra cântăreață și actriță începuse să aibă dubii în ceea ce privește celebritatea pentru că oamenii erau mai concentrați asupra aspectului său fizic și mai puțin asupra talentului său.

"Am început să fiu recunoscută pentru lucruri care nu aveau legătură cu munca mea", a declarat vedeta în vârstă de 25 de ani în cadrul unui interviu acordat publicației Business of Fashion. "Atunci pasiunea mea a început să scadă tot mai mult. Iar asta m-a speriat. Când eram mică, totul era amuzant pentru mine. Când participam la evenimente și veneau 100 de oameni să mă vadă, eram șocată. Era cel frumos sentiment posibil. Dar pe măsură ce am crescut, am început să văd adevărul din spatele unor lucruri și atunci m-am trezit la realitate", a mai spus Selena.

"Am realizat că este destul de greu să fii celebru și că sunt și părți neplăcute.
Nu îmi dădusem seama că unii oamenii voiau anumite lucruri de la mine. Încrederea mea a avut de suferit", a declarat vedeta.

Una dintre aceste situații a fost când tânăra vedeta a fost fotografiată pe plajă. "Îmi amintesc că m-am simțit hărțuită când eram mai mică și mă aflam pe plajă. Aveam 15 sau 16 ani și unii fotografi au început să-mi facă poze. Nu cred că știau prea bine cine sunt. Dar m-am simțit agresată, nu mi-a plăcut acel moment și nu l-am înțeles atunci, dar m-am simțit foarte ciudat pentru că eu eram o fetiță, iar ei erau bărbați în toată firea".

Selena a mai vorbit și despre tranziția de la vedeta din seriale pentru copii la cariera de cântăreață. "În ultimul sezon al show-ului, când aveam cam 18 ani, am simțit că trebuie să fac o schimbare.
Era al patrulea sezon și simțeam că deja sunt prea mare ca să mai joc în serial. Îmi doream ceva diferit, dar mai era și faptul că mă îndrăgostisem pentru prima dată (nr: de Justin Bieber, fostul său iubit). Se întâmplau multe în viața mea și nu știam ce să fac".

Artista a luat o pauză în 2012 în cariera de actorie pentru a se dedica vieții muzicale. A lansat apoi primul album solo, "Stars Dance", un an și jumătate mai târziu. A încheiat două turnee muzicale mai devreme decât ar fi trebuit din cauza problemelor medicale, primul în 2013, când s-a tratat de lupus, afecțiunea de care suferă, iar anul trecut a încheiat mai devreme turneul Revival World Tour pentru a primi tratament psihologic.

"M-am oprit, apoi am continuat pentru că am simțit nevoia să-mi depășesc limitele.
Mă întrebam 'Chiar iubești asta? Merită să o faci în continuare?', apoi priveam mulțimea de oameni care mă întâmpinau la concerte și îmi spuneam 'Da, merită, nu-i așa?'. Dar când mă uitam în oglindă simțeam că e de ajuns și că nu mai pot face asta în continuare. Astfel că m-am oprit pentru o vreme
", a adăugat artista.

Un grup de prieteni a susținut-o pe Selena în perioadele dificile, dar cântăreața a dezvăluit că a renunțat la unii oameni din anturajul său. "Trebuie să-i cunoști bine pe cei care sunt în jurul tău. Simt că îi cunosc pe toți, dar că nu am prieteni. Am cam trei prieteni buni, cărora pot să le spun orice, dar știu pe toată lumea. Oriunde merg socializez mult și discut cu oamenii, dar este foarte important să ai unele limite care nu pot fi depășite.
Trebuie să fie câțiva oameni care te respectă și care îți vor numai binele
", a declarat Selena.

Selena Gomez a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că a suferit un transplant de rinichi în vara acestui an, donator fiind cea mai bună prietenă a sa, actrița Francia Raisa.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
26 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod