Secretul Vanessei Williams: La 49 de ani arată superb fără machiaj!

La aproape 50 de ani, actriţa este într-o formă de invidiat şi se pare că linia de produse cosmetice pentru îngrijirea feţei, pe care a lansat-o anul trecut, dă rezultate foarte bune. Vanessa a fost fotografiată în weekend, în Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături, iar look-ul ei natural, fără machiaj, este impresionant.

 

Îmbrăcată sport, cu o bluză albă şi o pereche de pantaloni trei sferturi, mulaţi pe picioare, vedeta părea să fi ieşit de la sală, notează cotidianul britanic Daily Mail. Ea era încălţată în şlapi şi avea părul strâns la spate şi o bentiţă pe cap, care îi scotea în evidenţă lipsa machiajului. Dar, spre deosebire de alte vedete, Vanessa Williams arată excelent şi fără ruj, fard şi pudră.

Modul în care arată fosta Miss America are o explicaţie logică. În iulie anul trecut, ea a lansat propria linie de produse cosmetice, iar rezultatele sunt vizibile.

Denumită ReVitalistic, gama cuprinde cinci produse cu efect antiîmbătrânire, cu preţuri cuprinse între 48 şi 68 de dolari.

"Am hotărât să-mi dezvălui secretele", a declarat vedeta la lansarea gamei.

Vanessa Williams, care a lansat cartea autobiografică "Io Have No Idea" împreună cu mama sa, şi-a dorit de multă vreme să lanseze o linie de produse de îngrijire a pielii. "Când toate detaliile au fost puse la punct pentru a lansa linia de produse cosmetice, am ştiut că vreau mult să fac asta", a declarat ea.

Vedeta susţine că s-a implicat direct în procesul de fabricaţie şi a ales ea însăşi ingredientele, pe care le-a inclus într-o formulă verificată şi aprobată de experţi, scrie Daily Mail.

"Acestea sunt cele mai bune chestii care au funcţionat la mine de-a lungul timpului.
Am folosit lucruri de bază pentru îngrijirea pielii şi le-am îmbunătăţit. M-am implicat în fiecare aspect, de la nume şi paleta de culori până la logo şi ingrediente. A fost o muncă plăcută şi am fost încântată să lucrez la asta timp de mai mulţi ani, până când am fost convinsă că totul e perfect"
, a explicat Vanessa Williams.

"Textura contează mult pentru mine atunci când folosesc un produs pentru faţă, aşa că am creat arome bogate, luxuriante, cu un amestec suav de mirosuri care te fac să te simţi mai uşoară", a mai spus actriţa.



Vanessa Williams a mărturisit că a încercat multe variante până când a descoperit produsele cele mai potrivite pentru pielea ei.

"Am încercat să îmbătrânesc frumos în faţa camerelor de luat vederi. Aveam nevoie de produse care puteau îndepărta efectiv urmele îmbătrânirii, efectele soarelui, urmele călătoriilor şi ale machiajului. N-am reuşit să găsesc ceva care să funcţioneze pentru mine, aşa că am decis să creez eu pentur mine", a dezvăluit actriţa.

Născută pe 18 martie 1963, Vanessa Williams este un fost model, cântăreaţă, compozitoare şi actriţă. În 1984, ea a devenit prima femeie afro-americană care a fost încoronată Miss America, însă acest titlu i-a fost retras după ce câteva fotografii nud ale ei au apărut într-o revistă pentru bărbaţi.
Venessa Williams a reuşit să depăşească acest scandal, lansându-se într-o carieră de succes, care i-a adus nominalizări la premiile Grammy, Emmy şi Tony.

Vedeta are patru copii: trei din prima ei căsătorie cu managerul Ramon Hervey II şi unul din căsătoria cu fostul star din NBA Rick Fox.

 

Foto: Daily Mail

7 Februarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simika pe 1 Apr 2013, 13:35
    pt anca..

    Da, ai perfecta dreptate. Intr-adevar trucurile ieftine dau rezultate, insa aici este vorba de o femeie care a adunat multe ingrediente tipice pielii ei pentru a scoate o crema pe piata. Eu la asta ma refeream cand am spus ca nu am banutii respectivi. Idei am din plin, dar imi lipsesc finantele. Este o mica mare deosebire: una e sa te duci sa aflii strict ce tip de piele ai (nu sunt doar cele 3 pe care le stim noi) si sa folosesti numai acele produse, acele ingrediente care iti ajuta pielea si alta e sa aud eu de o masca, sau ca zacusca bunicii mele face minuni cu tenul meu si de fapt sa mi-l nenoroceasca....Ca sa ajungi sa iti mentii frumusetea tenului asa cum se cuvine trebuie sa iti cunosti foarte bine pielea, lucru care mie imi lipseste cu desavarsire. Stiu ca am ten mixt, gras in zona T si uscat in rest. Si la ce ma ajuta cand orice folosesc imi da fata peste cap? Singurul lucru care merge la mine e sa ma demachez si sa imi hidratez tenul. In rest nu pot face nimic ca am un ten foarte sensibil. Nici macar la dermatologie nu m-au ajutat cu vreo crema. Asta e! Sper sa o mostenesc pe mami, sa nu se observe prea devreme trecerea anilor pe chipul meu :D Pup!

    0
    1

  • valyneg pe 7 Feb 2013, 14:48
    si eu as vrea

    aveti dreptate fetelor! am verificat si eu produsele, de curiozitate, si intradevar costa...destul de mult pentru 30-60 ml de crema. daca m-as numara si eu printre randurile milionarilor, chiar mi-as cumpara aceste produse asa zis minune. dar cum realitatea este alta, apelez la cremele mai putin miraculoase! si tot am sa imbatranesc frumos cu siguranta!

    3
    0

  • Anca pe 7 Feb 2013, 14:32
    the natural way?

    simika, a avea grija de pielea ta nu inseamna neaparat sa ai o tona de bani. exista numeroase trucuri ieftine (masti si cosmetice naturale) care desi nu dau rezultate remarcabile pe termen scurt, in timp le vei vedea efectul. se zice ca si somnul de calitate si multe fructe si legume (cat mai crude) ajuta enorm corpul pentru tot ce are el, inclusiv piele. si sportul a ajutat-o pe ea in mod sigur.

    2
    3

  • simika pe 7 Feb 2013, 09:20
    corect!

    Arata, intr-adevar destul de bine, insa a fost norocoasa posesoare a unor niste banuti grei, care au ajutat-o sa ganseasca ingredientele pentru linia de cosmetice perfecte tipului ei de piele. Poi pune-ma pe bine sa fac asta...cu ce? Ca acum m-as apuca! Si mie imi place machiajul, cosmetica, ingrijirea pielii, dar ma arunc si eu acolo unde ajung...adica la un demachiant "doina", la o crema Olay...etc....nu ma intind mai mult decat nu imi ajunge plapuma....Oare cum voi arata eu in cazul asta la 50 de ani? Ca o DIVA, nu?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod