Secretul frumuseții: Beyonce folosește o cremă cu praf de diamante!

Știți cum se spune, diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Iar pentru o vedetă ca Beyonce, diamantele au un efect miraculos. Cântăreața în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că folosește o cremă de piele cu praf de diamante, care costă 99 de euro, pentru a-și menține pielea strălucitoare.
Beyonce a dezvăluit recent secretul care o ajută să-şi menţină frumuseţea: Natura Bissé Diamond Dust Skin Perfection, un tratament destul de costisitor, dar pe care artista îşi permite fără probleme să-l urmeze zilnic, pentru că, spune ea, pielea ei are numai de câştigat.
Este vorba despre o cremă care costă 99 de euro, bazată pe aşa-numita "terapie magnetică" şi despre care artista declară că îi conferă o stare de bine fără egal şi îi face pielea perfectă.
 
 

Brandul Natura Bissé să creeze tratamentul cu Diamond Magnetic, care foloseşte praf de diamante, lavandă, uleiuri esenţiale şi anumite proprietăţi ale câmpurilor magnetice, folosite în terapia Magnetic Therapy, o practică din medicina alternativă.

Sfătuită de specialişti, Beyonce foloseşte această cremă în combinaţie cu terapia cu lumină, masaj şi câmpuri magnetice. Această experienţă multisenzorială amplifică energia, elimină tensiunea din corp şi combate semnele de îmbătrânire a pielii, scrie cotidianul Daily Mail. 
 
 

"Prietenele mele îmi recomandă mereu tot felul de produse, pentru că eu nu prea stau să le caut, dar eu folosesc ceva foarte bun, se cheamă Diamond Crème by Natura Bissé. Chiar e bună. Le-am dat o grămadă şi prietenelor mele, întodeauna le ofer şi lor ceea ce folosesc eu", a declarat Beyonce.
 
 

Chiar dacă sună a reclamă, cântăreaţa susţine că se simtew foarte bine folosind acest produs. Janine Bradley, manager la un centru Spa din Lancashire care oferă acest tratament în Marea Britanie, a declarat că acesta e produsul ideal pentru Beyonce. "Pentru un star care are un corp ce radiază sănătate şi frumuseţe, acesta este tratamentul perfect. Praful de diamante oferă o strălucire naturală şi de durată pielii, în timp ce tehnicile de relaxare a muşchilor ajută la eliminarea stresului şi redă energia", a explicat ea pentru Daily Mail.
 
 

Beyonce se află actualmente în plin turneu internaţional, în cadrul căruia va susţine 92 de spectacole, toate cu casa închisă.
 
 
 
Având un program foarte încărcat, artista americană şi sora sa, Solange, au ratat un eveniment important din familia sa. Tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, s-a căsătorit cu iubita lui, Gena Avery, în Houston, Texas, în cadrul unei ceremonii la care cele două fiice ale sale, Beyonce şi Solange, nu au participat, acestea având "alt program". "Din nefericire Beyonce şi Solange au avut alt program şi le-a fost imposibil să participe la eveniment", a spus Mathew Knowles.
Cei doi s-au căsătorit pe 30 iunie, după o logodnă de 18 luni. Knowles a divorţat de mama lui Beyonce, Tina, în 2011.
 
 

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor '90 în calitate de membră a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, cântăreaţa a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love", notează Mediafax. 
Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membră a grupului Destiny's Child şi alte 13 în calitate de artistă solo.

Beyonce a jucat şi în filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) şi "Cadillac Records" (2008).


Foto: Hepta / Daily Mail








Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Iulie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod