Secretele unei vedete: Cum reușește Cate Blanchett să fie mereu frumoasă

Jeanine Lobell, cea care se ocupă de machiajul actriței, dezvăluie trucurile care au ajutat-o pe aceasta să arate perfect la gala premiilor Oscar.
Deși n-a fost în cărți pentru un premiu anul acesta, Cate Blanchett ar fi meritat cu prisosință un Oscar pentru cel mai bun machiaj, scrie The Daily Mail. Și tabloidul britanic, obișnuit să taxeze orice scăpare a vedetelor, nu exagerează deloc: actrița în vârstă de 45 de ani a fost strălucitoare duminică seară. Îmbrăcată într-o rochie neagră de catifea, semnată de Maison Margiela, la care a accesorizat un colier Tiffany, Cate a beneficiat și de ajutorul makeup artistului Jeanine Lobell, care și-a făcut treaba ireproșabil.

Ce-i drept, frumusețea naturală a actriței cu o voce inconfundabilă a făcut mai ușoară sarcina specialistei. Dar când niște ochi superbi au parte de un machiaj ca la carte, efectul este "devastator".
De altfel, Jeanine a dezvăluit pentru revista People că atunci când a văzut rochia superbă pe care Cate urma s-o poarte, a decis să schimbe machiajul neutru pe care îl pregătise pentru ceva mai puternic. Și bine a făcut!

Jeanine a discutat opțiunile sale cu actrița australiană, explicându-i că stilul "smokey eye", folosind un machiaj Armani, s-ar potrivi perfect cu ținuta. Cate a fost de acord, dar cu măsură: "Să nu fie prea smokey-eye", a fost singura sa pretenție.

Adăugând puțin contur ochilor verzi ai actriței și folosind milimetric rimelul, Jeanine a scos în evidență ochii actriței australiene, completându-și contribuția cu puțină pudră pal care să compenseze obrajii albi și cu un ruj roz deschis.
Rezultatul a fost ireproșabil.

"Pentru a da un contur rotund, Jeanine a adăugat o nuanță de culoarea prune sub ochi și a continuat cu o linie închisă spre colțurile ochilor. Apoi a adăugat Eye Tint și a finisat cu rimel Black Ecstasy, îngroșând sprâncenele cu Eye & Brow Maestro", a explicat pentru Daily Mail un specialist în machiaj de la Armani.

Pregătirea atentă de care a avut parte vedeta a fost cheia succesului, machiajul ei rezistând cu brio la picăturile de ploaie și la transpirația provocată de stres, scrie ziarul britanic.
Jeanine a mai spus pentru People că i-a aplicat actriței o mască facială SK-II pentru a hidrata tenul. Apoi a folosit un ser SK-II Facial Treatment Essence Eye, plus spray Facial Treatment Essence înainte de a se apuca de machiaj.

Jeanine a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care e surprinsă în timp ce actrița o sărută pe obraz, în semn de mulțumire pentru efortul ei.


Cate Blanchett, care a fost timp de peste zece ani imaginea produselor SK-II, și-a completat look-ul superb cu o coafură realizată de hairstylista ei australiană, Renya Xydis, scrie Daily Mail. Aceasta a postat pe Instagram o poză cu ceafa actriței, în care se vede că părul ei a fost prins la spate într-un mic coc.

Înaintea galei Oscar de anul trecut, când purtat o rochie aurie Armani Prive și bijuterii în valoare de 18 milioane de dolari, vedeta a dezvăluit pentru Daily Mail că nu prea are timp să se pregătească, întrucât trebuie să aibă grijă de cei trei fii, Dashiell (13 ani), Roman (zece) și Ignatius (șase).

"Nu am mult timp și am trei băieți, așa că ei n-au răbdare cu o mamă care stă mai mult de cinci minute în fața oglinzii.
Folosesc un ruj palm și puțin rimel. SK-II are aceste produse minunate care îți luminează chipul, le folosesc și eu înainte de a ieși pe ușă"
, a făcut ea puțină reclamă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod