Secretele noului triunghi amoros Tania Budi, Adi Cristea şi Bianca Drăguşanu

După ce a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Botezatu, Bianca Drăguşanu a ajuns în braţele lui Adrian Cristea. Cu toate că lumea spunea că Bianca şi Adi vor ajunge la altar, relaţia lor s-a terminat brusc, fotbalistul fiind fotografiat în compania Taniei Budi.

Dacă toată lumea credea la început că între Tania Budi şi Adrian Cristea este doar o prietenie, Bianca Drăguşanu a avut grijă să ofere presei de scandal destule informaţii din care reieşea că Tania şi Adi trăiesc o adevărată poveste de dragoste.

Ceea ce se vehicula de mai multe luni prin cercurile înalte din lumea mondenă a fost scos la suprafaţă în această săptămână chiar de actuala iubită a „Prinţului“: Bianca Drăguşanu oferă informaţii utile presei de scandal, pentru bani şi publicitate.

„De la Bianca a apărut totul în presă. Şi eu şi Adi suntem 2 oameni liberi, ne vedem când vrem noi. Într-un weekend în care eu eram la mare, Bianca a intrat in telefonul lui Adi şi a văzut mesajele de la mine.

Ea mi-a trimis mesaje dându-se drept Adi şi a început să vorbească vulgar. Atunci mi-am dat seama că nu este el. Ea atunci m-a sunat de pe numărul ei şi nu i-am răspuns. A doua zi au şi ieşit în presă, deci de la ea a pornit totul. Nici prietena mea cea mai bună nu ştia, eu nu vorbesc despre lucrurile astea. M-am trezit fără voia mea în mijlocul unui scandal. Pentru ce? Pentru publicitate?“, a spus Tania Budi, la Acasă TV.

Aceste declaraţii ale Taniei Budi nu fac decât să demonstreze că Bianca Drăguşanu, aflată într-un con de umbră, a găsit un moment prielnic pentru a apărea din nou în presă.

Cu toate că Bianca nu a comentat în public relaţia dintre Tania Budi şi Adrian Cristea, ea a ştiut cum să facă să apară din nou pe prima pagină a tabloidelor şi a atacat-o prin mesaje pe actuala iubită a fotbalistului.
„Dragă, eşti penibilă. Abţine-te să faci declaţii despre mine şi Adi, pentru că s-ar putea să te faci de râs cu pozele nud pe care i le-ai trimis lui «baby»“, a fost SMS-ul primit de Tania de la Bianca.

Până să vorbească Tania Budi despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Cristea, un vecin de-al Taniei a dezvăluit că blonda şi fotbalistul nu se feresc să se întâlnească, ea fiind vizitată de Adi încă din vara acestui an.

Iar parcă special pentru a-i face în ciudă Biancăi, care suferă în tăcere după fotbalistul de la Petrolul Ploieşti, Tania şi Adrian şi-au dovedit în public iubirea. Cei doi îndrăgostiţi au participat în weekend la nunta Deliei Matache, acolo unde s-au sărutat cu foc toată seara.

Cunoscut ca fiind un tip timid, Adi Cristea nu a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor cu iubitele sale, însă relaţia pe care a avut-o cu Bianca l-au propulsat direct pe prima pagină a tabloidelor.
Bianca Drăguşanu chiar recunoştea în trecut că ea a luat iniţiativa şi datorită ei au ajuns să formeze un cuplu, în timp ce fotbalistul dorea ca relaţia lor să fie cât mai discretă.

Se pare însă că această dorinţă a Biancăi de a apărea cât mai des în presă nu i-au picat bine lui Cristea, care spera ca odată cu idila dintre el şi Tania Budi să dispară din paginile tabloidelor.

Gurile rele spun chiar că Adrian Cristea a ajuns în braţele Taniei Budi pentru a se răzbuna pe Cătălin Botezatu, cel pe care l-a considerat mereu un duşman al său. Chiar şi aşa, Tania Budi se simte bine în braţele „Prinţului“, deoarece este ţinută la piept de un bărbat de doar 29 de ani, în timp ce ea are 44 de ani.

Dacă mai punem la socoteală şi faptul că Tania şi Bianca se urăsc acum din tot sufletul, putem spune că şi actuala iubită a lui Cristea vrea să se răzbune pe fosta lui logodnică, furându-i iubitul.

Cu toate acestea, există şi voci care spun că în spatele scandalului ar fi o adevărată campanie de marketing, în urma căreia ar avea de câştigat toţi protagoniştii.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

19 Septembrie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dina pe 20 Sep 2012, 16:56
    SSecretele triunghiului amoros T,A,B

    Cand mai ai timp sa fii un bun sportiv sau este mai rentabil cu sexul?

    0
    0

  • Laledagda pe 19 Sep 2012, 22:54
    buna..

    sa fim seriosi Bianca este vazuta in Romania ca fii ba o diva numai buna de urmat ba o pitipoanca anorexica,indiferent de ce parere ai avea,sunt sigura ca imi vei da dreptate ...Tanya asta este o haita batrana da-ma drecu o trecut prin atatea paturi si vorbeste cu atata tupeu si usurinta:"eu si ady suntem 2 persoane libere.."libera era ea si dornica da o noua aventura ca ady era cu bianca asa cum le era,asta nu trebuia sa se bage ..daca ar fi fost o femeie ca oamenii pan la varsta asta s-ar fi casatorit ar fi facut ceva cu viata ei ..nu sa sara dintr-un pat in altu

    2
    0

  • hellen pe 19 Sep 2012, 10:44
    Tania Budi baba nimfomana

    Budi se taraste cu tinerii si nici unul nu sta cu ea dupa ce se satura de nimfomana de Tania Budi. La varsta ei trebuia sa aibe copii ca si tinerii care ii intinde prin paturi. Avea dreptate Viziru cand spunea ca o dadea afara pe usa si Tania intra pe geam. Lucian Viziru a sacapat de ea si sa casatorit cu o tanara si a facut copil . Baba vorbeste ca are educatie Vai de cei care i au dat o asa educatie. Dar, e bolnava femeia.

    8
    6

  • Mandita pe 19 Sep 2012, 10:20
    Spargatoarea de iubiri sincere

    Tania Budi, femeie batrina si nesimtita sa fure barbatul Biancai, care il iubeste de 3 ani pe Cristea. Iar Cristea slab de inger sa lase o fata tinara pt o baba cu 15 ani mai mare. Lasa-l in pace si cauta-ti altul de virsta ta!!! Nu te-ai casatorit pina acum, te-ai tinut de amantlicuri sau de furat iubitii altora

    7
    8

  • simika pe 19 Sep 2012, 09:43
    Dumnezeu stie...

    Sincer, nu cred nici o stire de scandal....ce o fi , numai ei stiu adevarul. In afara de o nunta, de o nastere, etc, nu cred nimic...si eu cred ca este o campanie de marketing si va spun si de ce: ati vazut cum sta toata lumea cu ochii lipiti de televizor cand e vreun scandal? cu asta se hranesc unii! poate sa vina si apocalipsa...sa vina, dar sa avem televizor sa aflam cine cu cine s-a mai certat! ne place carcotela atat de mult, incat au aparut si reality showuri pe tema asta. E scandalos, asa mi se pare! Ce avem de invatat de la aceste emisiuni? sa ne certam mai bine! si sa apara discutii tensionate...

    14
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod