8 reguli ca să alegi rochia care te face extrem de sexy, în funcţie de forma corpului

Dacă vrei să atragi toate privirile cu noua ta rochie ai nevoie de câteva sfaturi înainte să o cumperi. Este foarte important să ştii exact ce te avantajează şi ce nu pentru a-ţi evidenţia atuurile şi a-ţi ascunde defectele.
Dacă vrei să atragi toate privirile cu noua ta rochie ai nevoie de câteva sfaturi înainte să o cumperi. Este foarte important să ştii exact ce te avantajează şi ce nu pentru a-ţi evidenţia atuurile şi a-ţi ascunde defectele.
 
Iată 8 reguli ca să alegi rochia care te face extrem de sexy, sfaturi ce te ajută să găseşti rochia perfectă în funcţie de forma corpului.

Volum superior: Evită baretele subţiri

Când ai umerii larţi sau bust generos, în combinaţie cu forme mai puţin definite în partea inferioară a corpului, rochiile cu barete subţiri sunt alegerea greşită. Evită rochiile care au elemente decorative în exces în partea superioară sau un decolteu foarte ridicat.

Volum superior: Defineşte bine talia

Secretul unei rochii sexy pentru această formă a corpului este modul în care defineşti talia.
O centură sau o curea peste rochie poate fi cel mai bun accesoriu care te ajută să obţii o formă de clepsidră, apreciată de cei mai mulţi bărbaţi. Alege o rochie mai largă în partea de jos, cu volum care creează echilibrul necesar. Optează pentru un decolteu care nu este foarte adânc, suficient cât să te atragă atenţia bărbaţilor, dar nu destul de adânc încât să-ţi limiteze libertatea de mişcare fără accidente nedorite.

Volum inferior: Evită rochiile strâmte la şolduri

Când partea de jos a corpului este mai accentuată şi însoţită de umeri înguşti sau de un bust mai puţin impresionant, modul în care rochia îţi stă pe şolduri devine cel mai important element în alegerea ta.
Rochiile în care vei fi cea mai sexy sunt cele cu talia înaltă şi bine definită, cu mai mult volum în partea de jos.

Volum inferior: Alege modele cu imprimeuri

Rochiile cu imprimeuri, mai ales concentrate în partea de sus, pot fi alegerea cea mai sexy. Caută o rochie cu o culoare de bază închisă şi impreuri în culori mai deschise în partea de sus şi rochiile cu barete mai groase. Evită materialele lucioase, dar şi rochiile care au volum în exces în partea de jos.

Volum răspândit: Evită rochiile strâmte

Dacă ai un corp cu forme răspândite şi echilibrate, dar pe care nu vrei sa le subliniezi în mod excesiv, evită rochiile strâmte, chiar dacă primul impuls este că o astfel de rochie îţi poate pune talia în valoare.

Volum răspândit: Caută modele asimetrice

Rochiile asimetrice în partea de jos pot fi alegerea cea mai bună, dar niciodată plisate în zona şoldurilor.
Rochia cea mai sexy pentru tine poate fi una cu corset, care îţi strânge talia şi îţi pune în valoare bustul fără să fie lipită de şolduri. O rochie cu un imprimeu mic şi discret pe tot materialul poate fi o altă alegere bună dacă respectă celelalte reguli importante.

Forme slab definite: Alege o rochie cu detalii în zona decolteului

Femeile care vor să-şi accentueze formele, arată cel mai bine într-o rochie cu detalii în zona decolteului, ce subliniază bustul. Combinaţia unui decolteu adânc cu un sutien push up este însă de evitat.

Forme slab definite: Evită rochiile slab definite

Detaliile în zona taliei pot fi un alt element ce îţi accentuează silueta sexy chiar şi atunci când nu ai forme prea bine definite.
Evită însă rochiile fără bretele, care atârnă prea larg pe corp.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 30 Sep 2012, 16:46
    rochia potrivita

    vreau poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod