SECRETELE LUI DOVE PENTRU UN STIL ÎNDRĂZNEŢ!

Dove Cameron este protagonista noului film realizat de Disney, Descendenții, ce are premiera pe 19 septembrie la 11:30 la Disney Channel. Vreți să aflați câteva secrete despre stilul îndrăzneț de pe noul platou al fabulosului film? Noi vă ajutăm…
Noua producţie prezintă într-un mod ludic mai multe continuări neașteptate a ceea ce se întâmplă după „fericiți până la adânci bătrâneți” in basmele clasice cu zâne si printese.

Bună, Dove! Ce îți place cel mai mult la stilul vestimentar din Descendenții? 

Îmi place foarte mult faptul că s-au concentrat mult pe outfituri şi modă în Descendenții. Stilul este foarte cool. De fapt, cred că acesta este un film pe care l-ai urmări doar pentru modă. În film, avem copii buni şi copii răi – iar stilurile lor sunt foarte diferite. 

Cum ai descrie stilul vestimentar al copiilor malefici din film? 

Micii răufăcători par să aibă un stil vintage inspirat din era punk din Marea Britanie a anilor 1980.
Costumele se caracterizează prin multe curele şi sunt influențate de teme industriale. O parte dintre stiliști s-au inspirat din stilul „dirty candy”, care mie îmi place foarte mult. 

Cum ai descrie stilul vestimentar al copiilor buni din film? 

Dacă ne uităm la stilul personajelor pozitive, vom vedea că sunt foarte preppy (ușor formal de tipul uniformelor). Ei poartă culori pastelate, iar costumele lor sunt în culori albastru deschis, galben deschis, roz deschis, mov deschis şi mult alb. Costumele au şi o ușoară tentă nautică. 

Ce fel de culori poartă copiii răi? 

Tot ceea ce poartă puștii răufăcători este în culori aprinse cu un aspect uzat şi vintage.
Ei poartă culori închise, nuanțe de verde industrial, mov şi roșu. Culorile sunt exact pe măsura așteptărilor în ceea ce privește o animație Disney, dar ușor mai fade. 

Cum ai descrie stilul personajului tău? 

Interpretez rolul lui Mal în Descendenții. Mal este fiica lui Maleficent, astfel că are un stil foarte cool şi unic. Mal este o zână. În film, este singurul personaj – în afară de Maleficent – cu puteri magice, de aceea toate hainele ei sunt în stilul pixie. Maleficent este o zână rea, de aceea şi Mal este la fel – iar stilul ei reflectă acest lucru. 

Ce haine poartă Mal pe parcursul filmului? 

Poartă câteva outfituri diferite, inclusiv rochii de zâne – însă este o costumație pe care o poartă mai des.
În jumătate din film, Mal poartă o pereche de jeansi rupți alb şi negru cu elemente de graffitti şi curele peste tot şi o jachetă din piele mov mini care este foarte frumoasă. 

Care este outfitul tău preferat din film? 

În film port două rochii superbe; una este pentru ceremonia de încoronare, iar cealaltă pentru balul de după aceasta. Ambele sunt superbe – dar cred că rochia pe care o port la balul final este preferata mea. Este incredibilă. 

Cum pot copia fanii lui Mal stilul ei ciudat şi cool din Descendenții? 

Cred că este simplu să adaugi puțin Mal în garderoba ta. Adăugați mov în outfitul vostru şi câteva elemente punk. O metodă simplă este să purtați mănuși din piele fără degete.
În film, Mal poartă o singură mănușă fără degete care are găuri în dreptul articulațiilor. Este un look amuzant. 

Cum altfel putem copia stilul îndrăzneț al lui Mal? 

Mal adoră să poarte jeansi, însă puțin diferiți față de cei normali. Purtați o pereche de jeansi cu lanțuri sau niște mici rupturi. Dacă vreți să vă personalizați stilul, adăugați motive scrise sau graffitti – dar doar cu permisiunea părinților. Nu distrugeți o pereche de jeansi buni pentru o fantezie! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod