SECRETELE LUI DOVE PENTRU UN STIL ÎNDRĂZNEŢ!

Ce fel de accesorii poartă Mal în film? 

Mal poartă multe inele mari şi supradimensionate. Aceasta este o altă metodă simplă de a-i copia stilul: adăugați câteva inele cool la ținuta voastră. Mama lui Mal este dragon, de aceea are multe accesorii cu gheare. Poartă inele şi cercei cu gheare. Este foarte tare! 

Ce ne poți spune despre stilul de machiaj al lui Mal în film? 

Stilul de machiaj al lui Mal nu se schimbă. Are un stil natural şi ușor evidențiat în mare parte din scene, cu excepția încoronării. Machiajul lui Mal este o mască superficială ce ascunde cine este cu adevărat pentru că este un personaj care suferă mult.
Îi este teamă să fie vulnerabilă, de aceea poartă machiaj ca nimeni să nu vadă cine este în realitate. Dar nu foarte mult. 

Descrie-ne stilul ei de machiaj… 

Mal poartă machiaj care îi evidențiază ochii verzi diabolici, dar în rest totul este foarte natural. La finalul filmului adoptă un look de zână – care îmi place – dar în mare parte a timpului este foarte naturală. 

Cum este stilul de machiaj al lui Mal prin comparație cu cel altor personaje din film? 

Mal poartă mai puțin machiaj comparativ cu Evie, fiica Reginei Rele în film.
Fiica Reginei Rele poartă mult machiaj profesionist pentru că vrea să se ascundă în spatele unei măști mai mult decât Mal. 

Ce ne poți spune despre părul lui Mal în film? 

În Descendenții, părul lui Mal est mov iar al lui Evie este albastru. Foarte tare, nu-i așa? În poveste ni se spune că aceasta este culoarea naturală a părului personajelor noastre, de aceea Regina Rea şi Maleficent nu își arată niciodată părul în filmele Disney. 

Îți place părul tău mov din film? 

La nebunie! Când eram mai mică, mi-am dorit dintotdeauna să-mi vopsesc părul – dar nu am putut.
Ca actriță nu îți poți vopsi părul pentru că îi poate deranja pe directorii de distribuție. A fost amuzant să interpretez un personaj cu o culoare a părului diferită. 

În ce culori ți-ai vopsi părul în viața reală? 

Dacă mă voi decide să iau o pauză din actorie în viitor, mi-aș dori să fac ceva diferit cu părul meu. Mi-ar plăcea să îl vopsesc într-un mov deschis de lavandă, aproape ca un mov blond-gri. Cred că acea culoare s-ar potrivi foarte mult cu tenul meu alb fantomatic! 

Mai sunt şi alte culori de păr pe care ai dori să le încerci? 

Cred că mi-ar plăcea să încerc roz sau albastru deschis pentru o vreme, dar nu șuvițe.
Mi-aș dori să vopsesc tot părul. Ar fi foarte interesant! Dar pentru moment, mă rezum la peruca mea mov din Descendenții. Este un aspect frumos şi îmi place! 

Nu uitati sa vizionati filmul Descendenții sambata, 19 septembrie la 11:30 la Disney Channel.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod