Se mărită Adelina Pestriţu? Mădălin Ionescu ar vrea să-i fie naş!

Adelina Pestriţu şi Speak trăiesc, de şase luni de zile, o adevărată poveste de dragoste, iar tabloidele notează că, mai devreme sau mai târziu, cei doi vor face nuntă.

Despre căsătoria Adelinei Pestriţu cu Speak s-a scris, pentru prima oară, în vara acestui an, la doar trei luni după ce aceştia deveniseră un cuplu. Atunci, Adelina afişa ostentativ pe inelarul mâinii stângi o verighetă despre care nu a oferit detalii, dar de care era foarte mândră.

„De când ne-am cunoscut, n-a fost noapte în care să stăm unul fără celălalt, la mine sau la el. Mai mult la mine. Sunt foarte fericită! În momentul de faţă am tot ce-mi doresc. Nu-mi lipseşte absolut nimic“, spunea, în luna iulie, Adelina Pestriţu.

Tot în vară, Adelina a afirmat că se gândeşte deja la nuntă şi la copii.

„Eu sunt adepta petrecerilor fastuoase, prin urmare, nunta va fi cu foarte mulţi invitaţi. Ştefan este însă o persoană mai discretă, lui i se potriveşte o petrecere pe malul mării. Nu-mi displace nici ideea aceasta, vom decide împreună. Cât despre copii... Aş vrea doi băieţi sau o fată şi un băiat, gemeni. El mi-a spus că are în familie gemeni, deci există această posibilitate“, continua vedeta.



La începutul acestei luni, în cadrul emisiunii WOWbiz, de la Kanal D, Adelina Pestriţu a anunţat că naşi de cununie vor fi Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu.

„Te-am cerut, Mădălin, iar tu mi-ai zis da. S-a întâmplat acum câteva zile“, a spus Adelina.

„Ca să oficializăm relaţia asta, trebuie să veniţi la noi acasă. Apăsaţi cu cotul pe butonul de la interfon, cu cotul pe butonul de la lift, cu cotul pe clanţă! De ce cu cotul? Că doar nu veniţi cu mâna goală“, i-a răspuns Mădălin Ionescu.

Intervievat de cei de la WOWbiz.ro, Mădălin Ionescu a afirmat că abia aşteaptă ca Adelina şi Speak să devină părinţi. „Să vă spun sincer, nunta ca nunta, dar la Adelina şi la Speak abia aştept să le botez şi copilul.
Că doar vreau să fiu naş în toată regula“
, a spus acesta.

Despre nunta Adelinei cu Speak a vorbit şi Liviu Vârciu, fostul soţ al prezentatoarei de la Kanal D. Acesta a spus că, dacă va fi invitat la nuntă, o va fura pe Adelina. „Adelina Pestriţu şi Speak nu o să mă invite niciodată la nunta lor, dar vin din partea naşului. Poate m-oi îmbăta şi fur mireasa. Mai ştiu eu ce o să fac. O să pup mireasa la intrare. Intru de vreo şase ori. Vreau să fiu la nuntă ca să fiu sigur că te-ai măritat.
Sper ca măcar la botez să fiu invitat, dacă nu şi la nuntă. Şi mai sper că ala mic, când o să fie, o să semene cu tine“
, a spus Liviu Vârciu.

9 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • crina pe 9 Oct 2014, 09:08
    oferta extrem de serioasa

    Locuri de munca de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi. Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:gilcrina@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod