Scrisoarea emoționantă scrisă de Adele fanilor săi

Cântăreața cunoscută și iubită în întreaga lume și-a petrecut ultimele 15 luni din viață traversând globul.

În timp ce are un concert programat în Londra, unde s-a și născut, duminica viitoare, fanii care și-au cumpărat bilete deja s-ar putea să fie martorii istoriei în timp ce se întâmplă. Adele a publicat pe rețelele de socializare scrisoarea emoționantă dedicată fanilor săi, în care le spune că s-ar putea să fie vorba despre ultimul său turneu.

Scrisoarea emoționantă a lui Adele pentru fanii săi îi anunță că nu mai merge în turneu


Pentru Adele, conceptul de turneu nu este unul care să se potrivească atât de bine pentru ea și se simte mai bine atunci când rămâne acasă.

Lucrurile mai simple în viață înseamnă mai mult pentru ea și este de părere că natura ei dramatică este mult mai potrivită pentru un stil de viață mai liniștit decât cel pe care îl oferă un turneu chiar și pe un singur continent. Artista a susținut peste 100 de concerte în întreaga lume în cursul anului trecut și, în timp ce fanii ei s-au bucurat cu siguranță de prezența artistei, acest lucru s-ar putea să nu mai existe în viața sa de artist care face turnee.

Iată ce le-a scris fanilor săi cântăreața în rețelele de socializare!

"Asta este.
După 15 luni pe drum și 18 luni de 25, suntem la sfârșit. Am făcut acest turneu în Marea Britanie + Irlanda, în întreaga Europă, peste tot în America și am ajuns să merg și în Australia și Noua Zeelandă. Turneul este un lucru ciudat, nu mi se potrivește prea bine. Sunt o persoană căreia îi place să stea acasă și mă bucur atât de mult pentru lucrurile mici. În plus, sunt dramatică și nu am amintiri plăcute legate de turnee. Până în prezent, am susținut 119 spectacole, iar cu ultimele 4 ajung la 123.
A fost greu, dar și o plăcere desăvârșită. Am făcut acest turneu pentru voi și sper că a avut un impact asupra voastră la fel cum au avut artiștii mei preferați asupra vieții mele. Și am vrut ca ultimele mele concerte să aibă loc la Londra, pentru că nu știu dacă voi mai pleca vreodată în turneu, așa că vreau ca ultima oară să fie acasă. Vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit, pentru toată dragostea și bunătatea voastră. Îmi voi aduce aminte deaceste lucruri pentru tot restul vieții mele.
Vă iubesc. Noapte bună pentru moment. Adele."

 

iulia-mirica
17 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 19 Aug 2017, 16:07
    ”....Adele”

    Asta înseamnă să fii vedetă! Și voi vorbiți de Mantea, Pepe, Drăgușanu, Cristea, Bursucul...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod