Schimbare de look: Thalia arată senzațional la 42 de ani!

Fosta regină a telenovelelor a adoptat un stil tineresc, care i se potrivește de minune.

Vedeta în vârstă de 42 de ani a publicat pe Instagram câteva imagini în care își arată părul vopsit blond cu bucle și rujul roz aprins.

"Cred în roz. Cred că râsul este cel mai bun arzător de calorii. Cred în sărut. Cred în a fi puternic atunci când totul pare să meargă prost. Cred că fetele fericite sunt cele mai frumoase fete. Cred că mâine este o altă zi și cred în miracole", a scris Thalia.

Cântăreaţa şi actriţa mexicană, care şi-a câştigat faima graţie unor roluri precum cele din telenovelele "Maria Mercedes" (1992), “Marimar” (1994) sau "Maria, la del Barrio" (1995), rămâne una dintre cele influente vedete din țara sa.

În septembrie anul trecut, ea a fost desemnată un idol în modă de către celebrul lanţ de magazine Macy's.

Cred în a fi puternic atunci când totul pare să meargă prostThalia
“Macy’s recunoaşte moştenirea şi influenţa latinilor în ceea ce priveşte naţiunea noastră, nu numai în modă, dar şi în muzică, gastronomie şi alte aspecte ale culturii. Ţinând cont de faptul că celebrăm Luna Moştenirii Latine, suntem bucuroşi să-i felicităm pe cei care au contribuit la cultura nostră şi să acordăm numele de "Idol în modă" superstarului Thalia", a declarat Dineen Garcia, vicepreşedinte Macy’s.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod