Scandal. Valentina Pelinel vrea scuze publice de la Monica Tatoiu

Modelul aşteaptă răspunsul femeii de afaceri, după ce aceasta a numit-o „imorală”, acuzând-o că este vinovată pentru distrugerea căsniciei lui Borcea.

Declaraţiile Monicăi Tatoiu, care s-a pronunţat în termeni foarte duri în scandalul provocat de sarcina Valentinei Pelinel, au atras replica acesteia, însă manechinul demonstrează că nu se joacă cu vorbele. Ea a declarat că va acţiona pe cale legală dacă Tatoiu nu îi prezintă scuze publice pentru afirmaţiile la adresa ei.

Într-un interviu pulicat de ziarulring.ro, Valentina Pelinel a mărturisit că ar prefera să stingă pe cale amiabilă această dispută: "Ceea ce ar fi spus despre mine s-a dovedit neadevărat.

M-a deranjat că a vorbit urât despre copil, ca mamă, simt nevoia să-l apăr și am trimis o notificare printr-un executor judecătoresc. Nimeni nu are voie să zică nimic rău despre el. Încă nu e vorba de niciun proces. Sper că își va cere scuze public față de copilul meu. În rest, își poate spune părerea despre mine, pro sau contra. N-am mai ținut legătura. Am cunoscut-o prin fostul ei soț și acum, el fiind foarte apropiat de ea, m-am retras. Nu s-a rupt o prietenie, dar am preferat să-mi văd de treaba mea".

Ea a mai spus că nu vă răspunde niciunuia dintre comentariile răutăcioase făcute pe seama ei.
"Niciodată nu le dau replica celor care încearcă să mă includă în războaie. Nu are rost să mă cobor. Recent, m-a sunat duhovnicul meu și mi-a zis: «Sunt foarte mândru de tine, pentru că n-ai picat în ispită și n-ai ripostat. Nu credeam că vei rezista». Și m-am simțit puternică. Puteam să ies doar ca să mă apăr, dar nu vreau să mă afirm prin scandaluri. Și nu poți opri presa să scrie. Multe informații sunt neadevărate, toată lumea încearcă să recreeze un puzzle, dar lipsesc unele piese, pe care le am doar eu.
Se tot creează povești, scenarii, dar nu are cum să iasă până nu vin eu cu piesele lipsă"
, a declarat Valentina Pelinel.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gianina pe 1 Mar 2016, 20:10
    Ia te uită frate... mare comedie

    Ca sî vezi şi să nu crezi. Uite cine e doctă să-şi dea părerea în toate. Se pare că a cam lăsat-o memoria pe madama Tatoiu...de... vârsta ăşi spune cuvântul... la una dintre emisiuni... în urmă cu nişte ani a vorbit de TINEREŢELE EI TARE ZBUCIUMATE. Lac să fie că broaşte... berechet, nu scăpa nimic, RĂDEA TOT deoarece AVEA INDEPENDENŢĂ. Ca să vezi, acum că s-a băbit şi urâţit îngrozitor ţine predici de morală şi pudoare. Mai ales femeilor frumoase... cum n-a fost ea NICIODATĂ. S-ar zice că OFTICA nu e TBC ci INVIDIE care te mănâncă până la oase. Mare-i grădina ta Doamne ! Vezi-ţi de bolile tale ACRITURĂ INVENINATĂ, operaţia pe care o faci este specifică bătrâneţii. Vezi, cu şoldul din metal să nu atragi fulgerele, că dispreţul oamenilor l-ai atras de tare mult

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod