Scandal. Valentina Pelinel vrea scuze publice de la Monica Tatoiu

Declaraţiile Monicăi Tatoiu au deranjat-o pe Valentina Pelinel, care aşteaptă acum scuze publice de la femeia de afaceri

 

Declarațiile care au provocat reacţia Valentinei Pelinel au fost făcute la sfârșitul lunii ianuarie, notează Click!. "Singura femeie care merită respect în toată povestea asta este prima soție, Mihaela Borcea. Are toată stima mea. Are trei copii și a venit altă femeie și i-a stricat familia. Eu sunt de principiul că bărbații nu sunt de vină. Ele sunt de vină.

O femeie care sparge o casă și se amestecă în relații... Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide... Femeile imorale sunt răul acestei lumi. Valentina venea la mine, povesteam despre tot...", a spus Monica Tatoiu.

"O femeie imorală nu e credibilă. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face. Să mă ierte Dumnezeu, cred că a plănuit chestia asta. Pentru mine a fost un şoc când am auzit. Nu am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi nu au copii. Dar când faci copii şi te apuci de sex iepureşte, înseamnă că din punct de vedere moral eşti zero", a mai spus Tatoiu.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gianina pe 1 Mar 2016, 20:10
    Ia te uită frate... mare comedie

    Ca sî vezi şi să nu crezi. Uite cine e doctă să-şi dea părerea în toate. Se pare că a cam lăsat-o memoria pe madama Tatoiu...de... vârsta ăşi spune cuvântul... la una dintre emisiuni... în urmă cu nişte ani a vorbit de TINEREŢELE EI TARE ZBUCIUMATE. Lac să fie că broaşte... berechet, nu scăpa nimic, RĂDEA TOT deoarece AVEA INDEPENDENŢĂ. Ca să vezi, acum că s-a băbit şi urâţit îngrozitor ţine predici de morală şi pudoare. Mai ales femeilor frumoase... cum n-a fost ea NICIODATĂ. S-ar zice că OFTICA nu e TBC ci INVIDIE care te mănâncă până la oase. Mare-i grădina ta Doamne ! Vezi-ţi de bolile tale ACRITURĂ INVENINATĂ, operaţia pe care o faci este specifică bătrâneţii. Vezi, cu şoldul din metal să nu atragi fulgerele, că dispreţul oamenilor l-ai atras de tare mult

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod