S-o vezi și să nu crezi! Liv Tyler este de nerecunoscut fără machiaj

Liv Tyler și-a recăpătat strălucirea la nunta Prințesei Eugenie

 

Liv Tyler şi Dave Gardner sunt logodiţi din septembrie 2015 şi au împreună un fiu, Sailor, în vârstă de trei ani, şi o fiică, Lula, în vârstă de doi ani. Actriţa în vârstă de 41 de ani mai are un fiu, Milo, în vârstă de 12 ani, din mariajul ei anterior cu cântăreţul Royston Langdon. Dave Gardner, care este agentul sportiv al fotbalistul David Beckham, are, de asemenea, un fiu, Gray, în vârstă de opt ani, din căsnicia cu actriţa britanică Davinia Taylor.

Născută pe 1 iulie 1977 în New York, Liv Rundgren Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului fotomodel Bebe Buell.

Ea a debutat în industria de divertisment în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".

Liv a jucat în filme precum "Armageddon - Sfârşitul lumii/", "Rock'n'roll/That Thing You Do!", regizat de Tom Hanks, "Dragoste şi răzbunare/Inventing the Abbotts", "Necunoscuţii/The Strangers", "Incredibilul Hulk/ The Incredible Hulk" şi "Frank şi robotul/Robot & Frank", cunoscând consacrarea odată cu apariția în trilogia "Stăpânul inelelor/ Lord of the Rings".

Liv Tyler apare şi în serialul "Cei rămaşi/ The Leftovers", alături de Justin Theroux, care este difuzat de televiziunea HBO.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod