Roxana Vancea, viaţa haotică a unei vedete ce vrea să fie cool cu orice preţ

Popularitatea şi-o construieşte prin imagini sexy, declaraţii şocante, multe tatuaje, Mihai Bendeac şi fitness.

Roxana Vancea, 25 de ani, e o vedetă lansată de postul Antena 1 în emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”. Absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, a devenit instructor de fitness după ce a părăsit televiziunea.

Din imaginile postate pe Facebook, viaţa ei se împarte între sală şi salonul de tatuaj. Are o releaţie de trei ani cu actorul de comedie Mihai Bendeac, o poveste de dragoste cu suişuri şi coborâşuri, una care pare, mai degrabă, construită pentru tabloide şi nu pentru că ei ar avea ceva în comun.
Roxana Vancea a făcut să se vorbească mult despre ea în ultima vreme în urma declaraţiilor că ar fi bisexuală. Ea a amintit în mai multe rânduri că orientarea ei sexuală ”e haotică”. Iar partenere de-ale ei au povestit despre aventuri de budoar cu fosta vedetă TV.

30 Martie 2016
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luminita pe 1 Apr 2016, 16:17
    Niste invidiosi...

    Lasati fata in pace, e frumoasa, desteapta si se pare ca nu joaca teatru ca altii! Si credeti-ma, am o varsta, dar pot intelege ca lumea a evoluat, mai ales cand e vorba de atatia ipocriti care striga pe la colturi, dar fara sa-i vada lumea...

    0
    0

  • Pis Dila pe 31 Mar 2016, 09:45
    secretele iubirii

    Vedetaaa? Astaaaa? Hmmm!

    1
    0

  • eu pe 31 Mar 2016, 03:50
    rapandula de rapandula

    Cwrve de acest gen sunt date exemple ptr copiii nostri! A devenit si media asta o adevarata mizerie!

    0
    0

  • clujean pe 31 Mar 2016, 00:27
    lecherias

    Moda sânilor-lăptării a trecut. Mici-discreţi-siluetă zveltă. Bărbaţii care pikă în kur la vederea lăptăriilor: sărmane bipede ! -- lecherias (español) - lăptării

    1
    1

  • clujean pe 30 Mar 2016, 23:56
    tziganie seks tattoo

    Tzigăncuşa asta tatuată şi haotică seksual, e un model pentru eva.ro, şi pentru tinerele din România ? Daca nu e, dece aţi adus-o în "prim plan" ? Personal, cred că o priviţi cu admiraţie şi, de aceea, vă felicit. Cu ghilimele.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod