Roxana Vancea, viaţa haotică a unei vedete ce vrea să fie cool cu orice preţ

O fată independentă care face totul pentru a-şi păstra popularitatea. Totul!

Vedeta îşi foloseşte celebritatea pentru a avea succes în afaceri. E independentă, lucrează mult şi îşi construieşte o imagine dinamică şi extravagantă, acoperindu-şi o bună parte a corpului cu tatuaje.
Dar este Roxana Vancea un model pentru tânăra generaţie? La prima vedere, da, face mult sport, încearcă să mănânce sănătos, arată bine, se întreţine singură. Ar putea fi un model, dar este doar o capcană.
Stilul de viaţă pe care îl promovează vedeta e unul superficial, unul în care scopul imediat e acela de a fi cool cu orice preţ. Pentru a atinge acest obiectiv, sacrifică tot - relaţii sentimentale, echilibrul emoţional, intimitatea. Şi oare merită?

30 Martie 2016
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luminita pe 1 Apr 2016, 16:17
    Niste invidiosi...

    Lasati fata in pace, e frumoasa, desteapta si se pare ca nu joaca teatru ca altii! Si credeti-ma, am o varsta, dar pot intelege ca lumea a evoluat, mai ales cand e vorba de atatia ipocriti care striga pe la colturi, dar fara sa-i vada lumea...

    0
    0

  • Pis Dila pe 31 Mar 2016, 09:45
    secretele iubirii

    Vedetaaa? Astaaaa? Hmmm!

    1
    0

  • eu pe 31 Mar 2016, 03:50
    rapandula de rapandula

    Cwrve de acest gen sunt date exemple ptr copiii nostri! A devenit si media asta o adevarata mizerie!

    0
    0

  • clujean pe 31 Mar 2016, 00:27
    lecherias

    Moda sânilor-lăptării a trecut. Mici-discreţi-siluetă zveltă. Bărbaţii care pikă în kur la vederea lăptăriilor: sărmane bipede ! -- lecherias (español) - lăptării

    1
    1

  • clujean pe 30 Mar 2016, 23:56
    tziganie seks tattoo

    Tzigăncuşa asta tatuată şi haotică seksual, e un model pentru eva.ro, şi pentru tinerele din România ? Daca nu e, dece aţi adus-o în "prim plan" ? Personal, cred că o priviţi cu admiraţie şi, de aceea, vă felicit. Cu ghilimele.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod