Roxana Vancea, dezlănţuită. Vedeta a renunţat definitiv la sutien!

Roxana Vancea era, până nu demult, una dintre cele mai cuminţi vedete din ţara noastră. Însă, odată cu apropierea de Anda Adam şi despărţirea de emisiunea „Neatza cu Răzvan&Dani“, tânăra nu mai este deloc „uşă de biserică“.

Săptămâna trecută, Roxana Vancea s-a distrat pe litoralul românesc, iar paparazzi nu i-au dat pace, mai ales din cauza faptului că vedeta a postat pe Facebook o fotografie care dădea de înţeles că nu mai este singură, ci are un iubit.

Citiţi şi:

Cum a devenit Roxana Vancea, din cea mai cuminte vecină de la „Neatza“, o fată rea

Aşa cum era de aşteptat, paparazzi au reuşit să o prindă în offside pe vedetă, iar în tabloide au apărut foarte multe poze cu Roxana în mare, alături de iubitul ei. Premeditat sau nu, tânăra din Târgu-Jiu a rămas şi fără sutien când a încercat să iasă din apă şi era cu faţa spre fotografi WOWbiz.



Pe lângă fotografiile realizate de paparazii, pe internet mai circulă încă o poză în care Roxana Vancea apare fără sutien, făcând topless, în timp ce stă pe un şezlong, în braţele unui bărbat, după cum notează Cancan.



Însă, cu doar trei săptămâni înainte ca pozele topless cu Vancea să ajungă pe internet şi în presă, vedeta era fotografiată tot la malul mării de noua ei prietenă, cântăreaţa Anda Adam, în timp ce se afla cu picioarele în apă şi era îmbrăcată cu o bluză albă, transparentă, şi nu purta sutien. Fotografiile au apărut pe internet, alături de alte poze realizate în aceeaşi zi de paprazzi WOWbiz.



Faptul că Roxana Vancea a renunţat definitiv la sutien este vizibil şi dacă urmărim pagina de Facebook a tinerei. Vedeta a postat în ultimul timp foarte multe poze în care apare îmbrăcată cu bluze transparente, chiar dacă pe sub acestea nu mai poartă niciun alt accesoriu vestimentar.

13 August 2013
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • me pe 16 Sep 2013, 23:06
    Bine c-a plecat

    Bine c-a plecat maimuta asta de la Neatza.Nu facea decat s-o imite pe Cruduta...si ff prost.

    1
    1

  • Doris pe 19 Aug 2013, 18:41
    f. bine

    Sa arate ce are fata. Cata invidie.....

    2
    1

  • Adele pe 14 Aug 2013, 20:38
    Inca una...

    Aveam o parere mai buna despre ea....acum e doar o alta piti care se despoaie pentru publicitate.

    0
    1

  • cora pe 14 Aug 2013, 12:05
    oribil !!!

    naturala sau nu, tot ORIBILA e !!! e exagerata marimea sinilor !!! pina-n git !!! cum se suporta ??? si...de cind mai e si aceasta FATUCA ...VEDETA ????? imi poate raspunde careva ???? e putin cam de la tzara ..., nu credeti ????

    0
    3

  • lia pe 13 Aug 2013, 19:11
    Pornografie

    Sani frumosi are, dar o fata serioasa ar face asa ?? Trebuie sa fie la o femee macar ceva, ce ar crea mister.... Asta e mister?? enigma?? Gata stie toata lumea cum ii sunt sinii, ia mai ramas sa mai posteze poze cu zona intima.... parerea mea, nu-i sta bine la o femee asa... o sa mai fie mama , si apoi bunica ..... Vulgar de tot.

    3
    2

  • eu pe 13 Aug 2013, 10:57
    frumos

    are tzatze frumoase si mai sant si naturale cum le-a lasat D-zeu

    4
    2

  • ileana pe 13 Aug 2013, 10:49
    mai, mai

    nu se cade sa te arati asa an vazul lumii, dar recunosc ca ami place ce vad,sant femeie si stiu sa apreciez ce e frumos

    1
    1

  • Vasile din Vale pe 13 Aug 2013, 01:44
    Oarecum normal...la mare

    Baaah..., pai din astea tot vezi la mare... intr-adevar nu sti cum le cheama. Pe asta voi macar o stiti, ca io nu. Cat despre comparatia ei cu Mihaela Radulescu, este ca si cum ai compara pe Sorena C cu Serena W, sau puricul cu elefantul. Pai cati ani are fata asta? Sa vedem cum arata peste 5 ani si daca se mai aude ceva de ea. Normal, acum ei ii place idea, noua ne place cum arata tzatzele ei. Acum ca stim cum arata fara sutien, ar fi recomandat sa apara si la televizor in aceeasi ipostaza ca in poza a 3-a, dar fara "prietenul" ei. Se va gasi unul in studio care s-o tina'n poala, sau ma rog, pe genunchi. Totusi, sa fie pregatita si o sticluta de ulei de corp pentru a evidentia formele. Asteptam de la paparazzii iscusiti sa posteze poze pe internet cu ea fara chiloti, insa grija mare ...sa nu le posteze pe ale lor, asa din din greseala.

    3
    1

  • Taraxacus pe 12 Aug 2013, 23:40
    Draguta

    Arata de nota 10 cu 2 de plus.... Avea de ce sa se teama Raduleasca. Are ce arata, tot ce se vede e frumos, putin spus frumos.

    3
    4

  • pollet_a pe 12 Aug 2013, 23:13
    Tot banul.......

    Ce face banul din om.........

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod