Romantism. Antonio Banderas, un Don Juan şi în uşa bisericii

Nicole Kimpel a primit un trandafir de la iubitul ei, Antonio Banderas


Potrivit site-ului TMZ.com, citat de Mediafax, Melanie Griffith şi Antonio Banderas şi-au păstrat finanţele separate după căsătoria lor din 1996 până în 2004, pe baza unui contract prenupţial. Ca urmare, ei vor trebuie să împarată doar veniturile obţinute din filmele lansate după 2004 şi până la despărţirea lor de anul trecut, care includ cecurile extrem de profitabile încasate de Banderas pentru filme precum "Shrek 2", franciza "Puss in Boots" şi "The Expendables 3" din 2014.
Cei doi actori vor împărţi, de asemenea, banii pe care i-au obţinut după ce au vândut reşedinţa lor din Los Angeles.

Melanie Griffith a primit casa de vacanţă pe care fostul cuplu o cumpărase în Aspen, Colorado.

Melanie Griffith, în vârstă de 58 de ani, a cerut iniţial custodie unică asupra fiicei lor Stella, însă chestiunea s-a rezolvat de la sine în septembrie 2014, când fiica actorilor a împlinit vârsta de 18 ani.

Acesta este cel de-al patrulea divorţ pentru Melanie Griffith şi cel de-al doilea pentru Antonio Banderas.

Melanie Griffith a fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 până în 1987. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Actriţa are şi un fiu din căsătoria cu Steven Bauer, Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

După despărţirea de Melanie Griffith, starul spaniol a început o relaţie cu Nicole Kimpel, consultant în investiţii, care este cu 20 de ani mai tânără decât celebrul actor şi actualmente urmează un curs de modă la colegiul London's Central Saint Martins, urmând să-şi lanseze propria colecţie vestimentară.


Foto: Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod