Îngrijire rapidă la salon

Baza pentru un păr frumos este îngrijirea. Insa nu intotdeauna avem timpul necesar. Londa Professional propune trei noi ritualuri de îngrijire pentru salon cu rezultate vizibile rapid. Acestea sunt denumite SERVICII INSTA-CARE si sunt concepute special pentru a fi realizate intr-un timp foarte scurt.

Glaze It este soluția perfectă pentru a face culoarea părului mai radiantă și mai vibrantă, pentru culori strălucitoare ce durează. Violeta Palovici, membru al echipei Londa Professional România, ne mărturisește: “Acest serviciu este minunat dacă îți dorești să menții culoarea vibrantă între vopsiri.

Recomand acest serviciu în special clientelor cu părul roșcat sau blond. Este bine știut că roșul și blondul sunt culori care se întrețin greu și care tind să se mătuiască mai repede”.  

Vitalize It este serviciul de îngrijire dedicat bărbaților pentru revitalizarea scalpului, care stimulează creșterea părului și protejează împotriva căderii părului. Radu Șerban, membru al echipei Londa Professional România, recomandă: “Acest serviciu este rapid, dar foarte eficient pentru îngrijirea scalpului și cu acțiune împotriva căderii părului.
Se realizează foarte ușor prin aplicarea produselor potrivite din portofoliul Londa Professional și a masajelor speciale
”.

Rescue It este tratamentul pentru părul deteriorat, care repară în profunzime, făcând părul mai puternic și redând strălucirea naturală. Dudu Cumpăt, membru al echipei Londa Professional România, ne împărtășește din experiența lui: “Foarte multe din clientele mele își doresc să aiba părul blond. Pentru că procesul de decolorare poate agresa părul, este foarte importantă îngrijirea, de aceea, eu întotdeauna încerc să protejez părul prin utilizarea serviciul Rescue It.
Părul își menține astfel hidratarea de care are nevoie și își recapătă strălucirea.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod