Scandalul anului. De ce a plecat soţia lui Borcea în SUA şi de ce nu a divorţat?

Valentina Pelinel, amanta omului de afaceri aflat la închisoare, se pregăteşte pentru naştere. Mobilează camera copilului, alege hainele şi accesoriile în culori alb şi bej.
Valentina Pelinel, amanta lui Cristi Borcea, a câştigat războiul cu Alina Vidican. Soţia fostului finanţator de la Dinamo a plecat vineri spre Miami, însoţită de cei doi copii, George (4 ani) şi Gloria (nouă luni). Această decizie a soţiei de a părăsi Bucureştiul are legătură cu apropiata naştere a copilului Valentinei, fotomodelul care are o relaţie ”ilegală” cu Borcea, soţul ei.
Deşi, în mod oficial, Cristi Borcea nu a făcut nicio declaraţie vizavi de sarcina Valentinei Pelinel, plecarea soţiei spre SUA arată că familia omului de afaceri aflat în închisoare s-a destrămat din cauza relaţiei cu amanta, una extrem de mediatizată.
Trebuie amintit faptul că Borcea, condamnat în Dosarul Transferurilor, are proprietăţi imobiliare în zona Miami şi, în urmă cu câţiva ani, a şi încercat să facă afaceri acolo, dar nu prea a avut succes.
În mai puţin de 100 de zile, Valentina Pelinel va naşte.
Sarcina este conturată foarte bine şi, săptămâna trecută, a fost surprinsă de fotografi intrând într-un magazin de accesorii pentru bebeluşi, căutând cărucior.
22 Martie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod