Romantică și fără ascunzișuri: Cum arată Keira Knightley fără machiaj

Actrița în vârstă de 29 de ani dovedește că arată superb și fără să se aranjeze mult în fața oglinzii. Ea a luat cina cu soțul ei, James Righton, la un restaurant londonez, afișând un look natural.

În urmă cu două luni, Keira Knightley și soțul ei, James Righton, au aniversat un an de căsătorie. Cei doi s-au cununat în mai 2013, în sudul Franței și par într-o continuă lună de miere.

Cred că un stil de viaţă luxos te împiedică să petreci timp cu oameni care nu au un astfel de stil de viaţă. Te alieneazăKeira Knightley
Chiar le stă bine împreună: relaxați, frumoși și fericiți, ei au ieșit sâmbătă la o cină romantică, la restaurantul Quo Vadis din cartierul londonez Soho, iar actrița britanică nu s-a ferit să adopte un look natural, fără machiaj.

Keira arăta superb într-o ținută înflorată, din două piese, compusă dintr-un top și o fustă largă, inspirată din moda anilor '50, iar în picioare purta o pereche de sandale aurii, cu mult stil dar și comode, scrie cotidianul britanic Daily Mail.
Vedeta și-a completat ținuta cu o mică poșetă neagră, din piele, marca Chanel.

Deși este genul de femeie pentru care machiajul joacă un rol important în sublinierea frumuseții sale, actrița în vârstă de 29 de ani arăta la fel de bine și fără ajustările cosmetice.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod