România: Top 10 obsesii de vedete

Fie că sunt "moarte" după lenjeria intimă, fie că şi-ar cumpăra mii de păpuşi de porţelan, fie că merg la medic mai des decât ar fi nevoie, vedetele din România, asemenea oamenilor de rând, au obsesii şi obsesii. Unele dintre ele pot fi supărătoare, îngrijorătoare chiar, pe când altele le pot face chiar plăcere. O să facem astăzi un top al celor mai interesante obsesii ale vedetelor noastre.
1 din 11

1. Cristi Brancu, obsedat de degetele de la picioarele femeilor

Realizatorul emisiunii Agentul VIP a descoperit de curând că are o adevărată obsesie pentru degetele de la picioare ale femeilor. Cine l-a ajutat să înţeleagă acest lucru? Nimeni alta decât Iulia Albu. "Mi-am adus aminte acum că Iulia Albu povestea la o masă odată că are obsesia de a se uita la degetele de la picioarele femeilor. Şi ele trădează anumite lucruri. Mi-am dat seama, în timp, că şi eu mă uit la acelaşi lucru", a declarat Cristi Brancu pentru revista Şoc.
21 Aprilie 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Rafaela pe 23 Apr 2011, 16:04
    pentru nadya_dark

    Cand locuia la Bacau e corect si nu cum ai scris tu, nu are importanta cate camere are locuinta daca te respecti folosesti manusi, haida-de, vezi ca exista gramatica, lb romana, ai auzit de ele????

    0
    0

  • nadya_dark pe 21 Apr 2011, 19:11
    Loredana

    E de-a dreptul hidoasa in aceasta poza. Ideea mea este ca ai o viata si trebuie sa fii cine esti ,nu sa copiezi alte personalitati .Deja consider patetic acest fapt.

    2
    1

  • nadya_dark pe 21 Apr 2011, 15:14
    Moni

    Cand traiai in Bacau cu familia in 2 camere vai mama lor,tot cu manusi gateai? Haida-de!

    1
    1

  • Beatrice pe 21 Apr 2011, 15:13
    frumos

    Mi se pare mult prea fortata sintagma "obsedata", in cazul Andreei Marin. M-as cam mira ca femeia aceasta sta toata ziua si il intreaba pe sot cum sa se imbrace, daca s-a imbracat ok, etc. Dar uneori este bine sa-i ceri si lui parerea. Pana la urma sunt casatoriti, nu? Sunt impreuna si e normal sa comunice chiar si in privinta hainelor. Ceea ce nu poate fi decat un lucru frumos.

    8
    0

  • lucki pe 21 Apr 2011, 08:26
    animale

    Felicitari pentru initiativa Monica! Sa dea D-zeu sa se ingroase randurile cu persoane sufletiste ca tine!

    6
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod