România mondenă: Top 6 vedete slăbănoage. Sunt frumoase sau nu?

"Femeia slabă e cea care poartă haina frumos, dar cea pe care nu ai vrea să o vezi dezbrăcată", a declarat Catrinel Menghia zilele trecute. Dacă privim toate prezentările de modă care au loc vom observa că, într-adevăr, femeile slabe câştigă detaşat în faţa celor plinuţe. Cătălin Botezatu spunea, la un moment dat, că totul este o chestiune de tehnică şi că ţine, de fapt, de distragerea atenţiei. Designerii vor ca ochiul spectatorului să fie concentrat pe haină, nu pe manechin. Din păcate, însă, iată că această normalitatea a podiumului s-a transformat, greşit, într-o normalitate a străzii. Astăzi, majoritatea femeilor, nemaivorbind de adolescente, îşi doresc să fie slabe. Fac sacrificii, compromisuri, se chinuie, îşi pun chiar viaţa în pericol ca să ajungă acolo.

Acest "virus" al femeilor slabe le-a atins pe multe dintre vedetele de la noi, parte dintre ele chinuindu-se la propriu de dragul siluetei.
1 din 8

Bianca Drăguşanu, de la obeză, la anorexică

Problemele pe care le-a avut cu greutatea în adolescenţă au transformat-o pe Bianca Drăguşanu într-o femeie obsedată la propriu de greutatea ei. Pe vrema când încă activa ca asistentă la "Un show păcătos", spunea, sub formă de glumăm, că mănâncă doar marţea şi joia. Ce-i drept, imaginea ei nu o contrazice. În doar două luni, anul trecut, Bianca Drăguşanu a reuşit să slăbească 10 kilograme. Specialiştii spuneau atunci câ la cele 53 de kilograme pe care le are la o înălţime de 1,80, iubita lui Cristea are cu 14 kilograme mai puţin decât ar trebui şi, mai grav, se află cu două kilograme sub pragul de anorexie.
15 Martie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • amor sempiternus pe 15 Mar 2012, 20:42
    Iulia Albu

    bine acuma, Iulia Albu pe langa faptul , incontestabil si evident, ca ii urata, hada chiar, mi se pare a fi si o persoana cat se poate de rea, nesuferita, aroganta si impertinenta, si cred ca-i si place asa!!! sarmana creatura!...

    11
    1

  • Anca pe 15 Mar 2012, 19:49
    Iulia Albu

    Iulia Albu dupa ce ca e urata mai si semnalizeaza.Eu nu cred e atat vai ea aia care e diferita.Eu zic ca vrea sa iasa si ea in evidenta sinu stie cum.Am vazut-o la nu stiu ce eveniment s-a imbracat intr-o rochie neagra din niste zdrente.Si mai era si goala ca i se vedea tot.Nu ii este deloc rusine?Se mai si lauda ca are si copil acasa.Asta e educatie ce-i da ea ?

    5
    2

  • cricri pe 15 Mar 2012, 16:25
    hmm

    cee ce spune claudia pavel este cat se poate de adevarat. e vorba de sanatate in primul rand. grasimea exterioara e in primul rand oribil de inestetica, dar la cea interioara, care se depune pe organe, v-ati gandit?? aia care va distruge ficatul, inima si tot restul? intr-adevar, gabor (monica, nu ramona, ca asta se tot plimba pe la aeroport) si dragusanu sunt deplorabile: paranteze, silicoane, operatii estetice...yackkkk... dar despre celalalte nu putem spune acelasi lucru. sa fim seriosi!

    3
    3

  • yanna_karla pe 15 Mar 2012, 13:08
    ...

    nu e monica..e ramona gabor

    3
    1

  • elena pe 15 Mar 2012, 09:08
    iulia albu

    femeia asta este urata, orice ar face! sa arati ca naiba numai ca sa iesi in evidenta ?! - fiecare cu stolul ei de "pitici pe creier".

    14
    0

  • marga pe 15 Mar 2012, 08:26
    dive

    doamne,,,,aceste fete-s oribile, cred ca nu au oglinzi acasa ,,,nu stiu ce sa zic ORIBILE

    7
    6

  • Poky pe 15 Mar 2012, 07:27
    monica gabor

    mi se pare mie sau are niste paranteze groaznice:O?

    17
    0

  • horia-ovidiu marinescu pe 15 Mar 2012, 07:21
    picioare ?!?!?

    ORIBIL ! ! ! N-AU SIMTUL PENIBILULUI , RIDICOLULUI . . . .MAI STIU EU UNA CARE ARE SENZATII DE DAMA BINE SI FATALA CU PARUL ROSU CARE ARE CATALIGE IN LOC DE PICIOARE SI SPATIUL ACELA ORIBIL INTRE COAPSELE-ALEA STRAMBE SI CA DOUA SCOBITORI ! ! ! ! CINE ?!?!?!?!? CAPUSA OPARITA DE ANA-MARIA-MUHAELA E. RUSCIOR - SOTIA VOCALULUI DE LA "PUBLIKA" CU CA-PA = K , NU CU "C" FOST CROSS , 13 SAU VIP - CARE SI EL ARATA VAI DE CAPUL LUI . . . .CINE SE ASEAMANA SE ADUNA . . . . PAT SI PATASON . . . .DOUA SCOBITORI INFIPTE-N . . . . . SFARSITUL SPINARII

    5
    3

  • GHERASIM SERBAN DANIELA pe 15 Mar 2012, 06:47
    de la obeza,la anorexica

    Nu,nu,nu de 3 ori nu.Nu se poate spune"slaba si frumoasa"ci"grasa si frumoasa",grasa(atat cat ii sta amului bine).Nici nu are curajul sa fie fotografiata din fata.Va dati seama ce distanta are intre coapse?.....vai de ea?.Urat.

    11
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod