România mondenă: Dragoste în trei! 6 triunghiuri amoroase cu vedete

Femeile sunt mai frecvent implicate decât bărbaţii în triunghiuri amoroase, potrivit unui studiu britanic. Cu alte cuvinte, ele sunt mai dispuse să-şi împartă bărbatul cu o altă femeie. Însă, atunci când relaţiile extraconjugale se transformă în adevărate căsnicii asistăm la veritabile telenovele cu certuri, despărţiri, divorţuri şi copii. 
1 din 7

Andreea Marin, Ştefan Bănică şi Adriana Nicolae, prietenie pe muchie de cuţit

Adriana Nicolae este actriţă şi instructoare de fitness. Andreea Marin şi Ştefan Bănică se cunosc cu Adriana de pe vremea când actriţa era soţia lui Florin Piersic Junior. Ba mai mult, au fost chiar prieteni de familie, mai ales că Adriana a făcut parte din corpul de balet al Surprizelor. În prezent, relaţia dintre cei trei nu este tocmai roz pentru că despre Adriana se zvoneşte că ar fi făcut un copil cu Ştefan Bănică. Mai mult, cele două femei s-au întâlnit, faţă în faţă, la Gala Premilor Vip, iar "Zâna" nu s-a putut abţine să n-o ia pe Adriana la întrebări: "Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?".
3 Iulie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra3105 pe 12 Iul 2012, 15:46
    .

    adriana e urata rau.nu stiu ce vede banica la ea!

    1
    0

  • cora pe 3 Iul 2012, 23:25
    aiurea...

    urita sau nu,'' junior'' poate fi....fostul sotz! de ce banica????

    1
    2

  • karcsika58 pe 3 Iul 2012, 19:49
    Felicitari

    Din partea mea numai bine cu foarte bine pot sa scriu.

    2
    0

  • licia pe 3 Iul 2012, 12:13
    Andreea Marin, Ştefan Bănică şi Adriana Nicolae, prietenie pe muchie de cuţit

    Sa faca testul de paternitate si Andreea va gasi cea mai buna solutie de a termina aceasta poveste cu Adriana.

    6
    0

  • cristina pe 3 Iul 2012, 11:46
    enache

    concluzie totoala: desi considerat "mare crai" Enache nu are gusturi la femei

    5
    1

  • Adi pe 3 Iul 2012, 11:41
    o mincinoasa profitore si urata

    Multe nasoale in ultimunl timp pretind ba ca se cupleaza cu X-Jr.,sau cu Y profesor. Nebagate in seama deci fara valoare,unele periculos de versate, vor sa se afirme macar prin scandaluri daca de altceva nu sunt in stare. Nerusinarea lor este mare.In cazul de fata ma mir cum Florin Piersic Jr. a fost in stare sa se cupleze ( macar si pentru o noapte) cu acesta individa

    8
    0

  • larisa pe 3 Iul 2012, 11:15
    urata

    nu doar ca este urata aceasta Adriana Nicolae dar mai este si nesimtita,si chiar da dovada de femeie usoara.Sunt si eu sotie,si mama,si ma gandesc cum m-as simti eu in locul Andreei Marin,imi pare rau ca trebuie sa treaca prin asa ceva din cauza unei cretine precum Adriana Nicolae.

    10
    0

  • ddd pe 3 Iul 2012, 08:09
    hidosenia

    Urata poate fi adriana nicolae. Fata ei implora o caramida. se vede mult ca sufera ca e urata si face tot posibilul sa capteze atentia. de nu era scandalul era o anonima din corpul de balet. E irata cu spume, nu exista cuvinte sa descrie uratenia ei

    10
    3

  • dalimi pe 3 Iul 2012, 07:39
    dragoste in trei?

    Cred ca s-a tampit lumea de tot.Fetele,femeile,barbatii nu mai judeca si se fac de tot circul fara sa tina cont ca trebuie sa ai demnitate si sa te respecti daca vrei sa fi respectat aparand prin presa,posturi tv spunand ce viata dezordonata au,cat de "serioase/seriosi" sunt ei.Comportamente de persoane de pe centura.Cum poti sa respecti pe cineva care isi face publica prostia si nesimtirea.Nu ma refer la Andreea,ci la Adriana Nicolae si altele ca ea care vrand sa iasa in fata face declaratii prin care se umileste singura.Chiar nu mai exista nici o etica,bun simt?

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod