România mondenă: Bianca Drăguşanu, obsedată de slăbit. De ce mai ţine cură?

Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o fotografie în urma căreia fanii ei au fost mai răutăcioşi ca niciodată şi i-au spus că va muri dacă mai slăbeşte mult.

Vedeta era fotografiată noaptea, la piscină, îmbrăcată în costum de baie, iar majoritatea comentariilor au fost negative. „Şi scândura e mai draguţă ca tine!“, „Bianca, mănâncă, o să ajungi mumie!“, „Este o fată bolnavă, anorexică, ce dă un exemplu prost copiilor noştri!“, „Asta are nevoie de un control la cap în primu rând“, „Doar siliconul a mai rămas din ea“ sunt doar câteva dintre comentariile pe care prietenii virtuali ai Biancăi le-au scis pe reţeaua de socializare.

Şi chiar dacă tot mai multe persoane o avertizează pe Bianca că a slăbit prea mult, ea nu pare să ţină cont de ce spune lumea şi este foarte încântată de felul în care arată. Mai mult, ea a declarat recent că oasele ei i se par foarte sexy.

Însă, ea a fost acuzată de celebrul medic nutriţionist Andrei Laslău că se înfometează şi că aerobicul şi mersul pe bandă sau pe bicicletă nu fac bine organismului. „Pentru a fi în formă trebuie să ai şi un antrenament bazat pe forţă“, i-a spus nutriţionistul, care a adăugat că Bianca ar trebui să includă în meniul ei grăsimile, chiar dacă se teme de acest lucru.



Chiar dacă a leşinat de mai multe ori, Bianca Drăguşanu nu s-a speriat şi a continuat să slăbească. „Nu mi se pare că sunt anorexică“, a ţinut să precizeze vedeta. Însă, declaraţiile ei sunt contradictorii, iar fanii au început să o atace.

După ce a precizat că avea 78 de kilograme în urmă cu 12 ani, iar acum cântăreşte aproximativ 56 de kilograme, Bianca Drăguşanu a declarat că a reuşit să slăbească 38 de kilograme. Din cauza acestor afirmaţii şi a pozelor pe care le postează pe Facebook, fanii au început să spună că Bianca îşi suge burta în fotografii, pentru a da impresia că este mai slabă decât în realitate.

„Eu în adolescenţă am fost un copil foarte slab şi înalt şi eram complexată de înălţimea mea. Mi se spunea Olive, ca gagica lui Popeye Marinarul. Apoi, în perioada pubertăţii m-am îngrăşat brusc. Apoi am revenit la forma iniţială. Eu nu mă văd chiar slăbănoagă, mai pot să slăbesc 2-3 kilograme“, a spus Bianca Drăguşanu.

Faptul că vedeta a slăbit foarte mult i-a făcut în trecut şi pe colegii ei de la emisiunea „Un show păcătos“ să afirme că Bianca arată ca o scobitoare. „Măi, tu mai ai de gând să mai slăbeşti mult? Uită-te şi tu cum arată, parcă e de aia de băgat în măsline, în cocktail. Ce picioare are! Uită-te la ea. Băi, cât mai ai de gând să slăbeşti?“, i-a spus Mircea N. Stoian.

Bianca Drăguşanu s-a lăudat în luna mai a acestui an că în luna ianuarie a anului 2011 a reuşit să slăbească 11 kilograme, deoarece Adrian Cristea era în cantonament, iar ei îi era foarte dor de el. „Mi-a dăunat într-un anume fel, o lună n-am mâncat nimic, am avut probleme cu stomacul, ajungeam pe perfuzii la spital“, s-a destăinuit Bianca.



Fosta blondă a lui Botezatu, care e devenit un model pentru fetele care vor să slăbească, le-a dezvăluit acestora, prin intermediul unei reţele de socializare, o listă de recomandări pentru a se menţine în formă.

„Să lăsăm deoparte răutăţile altora. Sunt sigură că va doriţi cu toţii să arătaţi cât mai bine. Nu vreau să vă recomand o dietă, pentru că, aşa cum ştiţi, acestea sunt personalizate şi trebuie recomandate de un nutriţionist. Sunt însă şi metode naturiste de a determina specificul organismului vostru, toleranţa la anumite alimente - ştiţi bine că nu există reguli generale. Acelaşi fruct sau acelaşi tip de carne nu sunt universal valabile ca fiind potrivite sau daunătoare mai multor persoane.

Tocmai de aceea, m-am gândit să vă împărtăşesc câteva din elementele de nutriţie care mă ajută să fiu în formă şi a-mi menţine greutatea.

- cel puţin 2 litri de apă (plată) pe zi;

- minim 30 de minute de mişcare / sport (alerg sau fac gimnastică în casă);

- fără prăjeli;

- fructe de sezon locale (chiar şi iarna, e indicat să mâncăm de exemplu merele ionatane româneşti care sunt păstrate în piviniţe);

- ciocolată neagră (minim 70%) - o dată pe săptămâna maxim 50 de grame (face minuni şi asupra psihicului, prin aportul de serotonină);

- un program de somn/ odihna cât mai constant şi echilibrat (fără somn în timpul zilei);

- cât mai puţină cafea şi nici un fel de băuturi acidulate sau conservate (chiar dacă producătorii trec acel 100%).

Revin zilele urmatoare şi cu alte gânduri (nu pot să le spun sfaturi).

Vă îmbrăţişez,

Bianca“

Acesta a fost mesajul postat pe Facebook, care a strâns mii de like-uri şi sute de comentarii.

 

Bianca Drăguşanu a apărut pentru prima dată la televizor în urmă cu aproximativ 12 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste“, prezentată de Mircea Radu. De atunci şi până acum a reuşit să slăbească peste 20 de kilograme şi a ajuns de nerecunoscut.

Pe vremea când a apărut la „Din dragoste“ era doar o blondă plinuţă, care cântărea aproximativ 80 de kilograme şi avea o înălţime de 1,80 de metri. Probabil că atunci, fata „violentă şi isterică“, după cum se caracteriza chiar ea, nu spera să ajungă peste ani una dintre cele mai mediatizate vedete din România.

Ea a devenit cunoscută în showbiz datorită lui Cătălin Botezatu, cel care a făcut-o faimoasă şi a învăţat-o să se promoveze. Datorită operaţiilor estetice multiple, a sânilor măriţi cu ajutorul siliconului şi a faptului că a slăbit drastic, Bianca Drăguşanu a ajuns şi cea mai dorită femeie din ţara noastră.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

12 Septembrie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaiandra pe 21 Sep 2012, 11:01
    slabit

    parerea mea este ca bianca arata foarte bine iar daca ea se simte foarte bine asa cum este de ce sa comentam sau sa o criticam defapt fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui....sa fie gras sau slab....

    3
    1

  • Corina pe 13 Sep 2012, 16:11
    gramatica

    Doamne! Gramatica asta! Mi-ar fi rusine sa comentez pe astfel de site-uri daca nu stiu sa leg doua cuvinte! Pana si Bianca a scris corect pe Facebook :))))

    2
    0

  • oana pe 12 Sep 2012, 22:08
    Bianca

    eu cred ca Bianca arata bine si cred ca multe fete ar vrea sa arate ca ea...nu mai fiti rautaciosi!!

    4
    3

  • snake73 pe 12 Sep 2012, 16:54
    yeak

    eu nu mi-as dori o femeie Auschwitz si pe deasupra si de plastic

    7
    0

  • sixaziai valentina pe 12 Sep 2012, 16:03
    +10kg

    pune-te la o cura de ingrasare ,credema ai fi frumoasa si cu 10 kg in plus ,esti foarte slaba asa ,e foarte periculos sa fii asa slaba

    8
    0

  • gan pe 12 Sep 2012, 12:19
    reclama

    totul e reclama pt dansez pt tine. s-o ingrase nu puteau...

    2
    0

  • adriana pe 12 Sep 2012, 11:39
    dorita?

    plasticul asta "femeie dorita"?fara tonele de fond de ten si machiajul adecvat dimineata te sperii de ea. Abea astept sa o vad peste 10-15 ani cand pielea fetei se va lasa si raman buzele de peste!=))=))=))=))!

    11
    0

  • andreea pe 12 Sep 2012, 08:58
    @Monica

    mda....arata super.....cu photoshop..... /:)

    6
    2

  • Monica pe 12 Sep 2012, 07:35
    Obsedata de slabit

    Referitor la Bianca Dragusanu da pot spune arata bine in poze nu stiu in realitate dar nu cred caci este bolnava de anorexică, .E adevarat ar trebui sa manace ptr sanatatea ei in rest arata super ,frumoasa si chiar caci sia atins scopul dorit prin munca ajutor nui nevoie de detali - Referitor la Bianca si Catalin Botezatu se spune caci Catalin a facuto vedeta , se poate dar avand in vedere cei doi au convetuit inpreuna si numai ei stiu ce sa intamplat intre ei eu nu comentez nu critic pe nici unul dintre ei deoarece numai ei stiu ceau avut de inpartit . Eu una o consider pe Bianca o fata frumoasa cu calitati deosebite la fel si catalin Botezatu este frumos arata bine calitati frumoase fiecare om are calitatile lui frumoase in exterior sau in interior .Ceas mai putea spune despre lesinurile lui Bianca , mda ea poate a crezut caci ai va face bine o cura de slabire si chiar a reusit dar ar trebui un pic sa se gandeasca si la sanatatea ei , fiecare poate ai spune : Hallo! Bianca ce tare ai slabit sau alte comentari dar in fine nui problema mea daca Bianca considera caci e mai bine asa ,asa sa fie dar uneori ar trebui sa ea aminte ceea ce ai spune mama sora sau fratele sau un prieten bun care ai este alaturi din toate privintele . Eu cam atat am avut de adaugat spunandui lui Bianca toate cele bune sa aibe grija de ea de sanatatea ei caci sanatatea este pretioasa pen¨tru ea pentru fiecare om in parte .... PS: Referitor la câteva din elementele de nutriţie ale Biancai prescrise de ea da pot spune a consuma 2 litri de apă (plată) pe zi este foarte bine miscare fizica si aceasta e adevarart cafeaua dauneaza da e adevarat ,si in rest eu cred parerea mea caci daca bei apa faci un pic de miscare si apoi manci bine 3 mese pe zi dimineata la pranz si seara , eu zic caci se vad rezultatele , indiferent de consumatie ,,referitor la mancare . dupa ora 6 dupa amiaza daca mananci depui multe grasimi in corp ,indicat este sa nu mananci dupa ora 6 eventual un fruct nimic altceva . Corpul trebuie sa functioneze perfect cu creerul omului , de ce ! Deoarece daca un om nu mananca sanatos vor aparea probleme nu neaparat referitor la stomac si: Ameteli lesinuri stare de voma ..... ... Doar atat va spun sanatate si fiecare dintre noi sa faca cum crede cai mai bine uneori sfaturile unui prieten sau familia conteaza foarte mult . Cu drag Monica Suedia .....

    4
    12

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod