România mondenă: 7 vedete singure la 40 de ani. Vezi de ce nu s-au măritat!

Se spune că o femeie se simte cu adevărat împlinită în jurul vârstei de 40 de ani. Iar dacă ne uităm la câteva vedete, putem spune că această vorbă este adevărată. Sunt sexy, celebre, conduc afaceri de succes. Însă, le lipseşte ceva... un bărbat. Unele sunt fericite singure, altele nu au găsit încă persoana potrivită.
1 din 8

Tania Budi nu a găsit bărbatul potrivit

Tania Budi (44 de ani) nu s-a căsătorit până acum pentru că nu a găsit pe cine trebuie. "Nu e uşor să spui da. Nu m-am căsătorit până acum pentru că n-a fost să fie. Unii dintre noi suntem făcuţi pentru căsătorie, alţii nu", a mărturisit Tania, potrivit kanald.ro.  Vedeta a declarat ca într-o relaţie bărbatul trebuie să facă primul pas pentru că o femeie trebuie să rămână femeie. Ea a adăugat că îi plac bărbaţii educaţi, inteligenţi şi cu caracter. "În momentul în care un bărbat este inteligent poate să spună şi 2 cuvinte pentru a te cuceri", este de părere Tania.

18 Iunie 2012
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lol pe 18 Iun 2012, 18:48
    =))

    Luana Ibacka (45 de ani) este o altă femeie singură la 40 de ani.=)))

    4
    1

  • bravo lor! pe 18 Iun 2012, 13:52
    _________

    si ce e rau in a fi "singura"?? bravo lor ca sunt femeiei idependente si nu au permis sa-si nimiceasca intuziasmul si frumusetea cu un neghiob care mai tarziu sau mai devreme asta face,...

    7
    1

  • onutta21 pe 18 Iun 2012, 12:06
    ****

    printul pe cal alb nu exista !!!!!

    1
    3

  • JO pe 18 Iun 2012, 10:55
    Camelia Sucu - e bine si asa nu-i rau

    frumos din partea Cameliei ca se gindeste la fete , daca ea asa simte , atunci posibil sa fie o alegere buna . Cu toate ca e mai bine ca un barbat sa intre in viata fetitelor de cind sint mici , ptr ca sa se obisnuiasca si sa se ataseze . Mai tirziu sansele sint mici . Dar ce sa zic , daca e femeie cu iubire de Dumnezeu , atunci ii va fi bine oricum .

    5
    1

  • jo pe 18 Iun 2012, 10:50
    ce vrajeala

    Numai un prost poaTE sa creada asa ceva . Ia placut distractia , mofturile si mindria , care sint sub nivelul unui crestin adevarat . O pers . ca ea e imposibil de asi gasi pe cineva . DEFECTUL ESTE EA . Nu si-a facut rostul in viiata ptr mintuire , ci a ales sa fie clipa de clipa fericita , ceea ce nu tine de o femeie serioasa si cu adevarat crestina.

    4
    6

  • stefanescu pe 18 Iun 2012, 08:57
    nici n-avea cum

    Am cunoscut-o pe Tania Budi acum 18 la filmari la Costinesti.Pe vremea aceea avea nasul asa de sus ca nu ajungeai la el nici cu scara.Daca nu si-a modificat atitudinea intre timp, nici nu ma mira faptul ca e inca nemaritata.

    12
    0

  • evamonica pe 17 Iun 2012, 23:41
    BLA, BLA....

    Daca era vreunul dispus sa le ceara in casatorie sigur o faceau, bine inteles sa le atinga si standardele lor ridicate de cerinte. Daca apare unul cu un cont gras imediat spun DA uita ca au declarat asa ceva.

    15
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod