România mondenă: 7 vedete singure la 40 de ani. Vezi de ce nu s-au măritat!

2 din 8

Camelia Şucu nu s-a mai măritat din respect pentru copii

Camelia Şucu (47 de ani) este una dintre cele mai bogate femei din România. Ea a divorţat de Dan Şucu în 2007, după 18 ani de mariaj, iar de atunci a rămas singură. Într-un interviu acordat ziarului Cancan, Camelia zicea că nu s-a cuplat cu un alt bărbat din respect pentru cele două fete."Din respect pentru copiii mei, pentru că sunt fete şi aveau nevoie să ştie cine sunt părinţii lor, că sunt oameni curaţi şi OK... am considerat că este mult mai corect din partea mea să nu le aduc pe cineva în casă sau în viaţa lor, măcar până mai cresc", spunea doamna Şucu.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • lol pe 18 Iun 2012, 18:48
  =))

  Luana Ibacka (45 de ani) este o altă femeie singură la 40 de ani.=)))

  4
  1

 • bravo lor! pe 18 Iun 2012, 13:52
  _________

  si ce e rau in a fi "singura"?? bravo lor ca sunt femeiei idependente si nu au permis sa-si nimiceasca intuziasmul si frumusetea cu un neghiob care mai tarziu sau mai devreme asta face,...

  7
  1

 • onutta21 pe 18 Iun 2012, 12:06
  ****

  printul pe cal alb nu exista !!!!!

  1
  3

 • JO pe 18 Iun 2012, 10:55
  Camelia Sucu - e bine si asa nu-i rau

  frumos din partea Cameliei ca se gindeste la fete , daca ea asa simte , atunci posibil sa fie o alegere buna . Cu toate ca e mai bine ca un barbat sa intre in viata fetitelor de cind sint mici , ptr ca sa se obisnuiasca si sa se ataseze . Mai tirziu sansele sint mici . Dar ce sa zic , daca e femeie cu iubire de Dumnezeu , atunci ii va fi bine oricum .

  5
  1

 • jo pe 18 Iun 2012, 10:50
  ce vrajeala

  Numai un prost poaTE sa creada asa ceva . Ia placut distractia , mofturile si mindria , care sint sub nivelul unui crestin adevarat . O pers . ca ea e imposibil de asi gasi pe cineva . DEFECTUL ESTE EA . Nu si-a facut rostul in viiata ptr mintuire , ci a ales sa fie clipa de clipa fericita , ceea ce nu tine de o femeie serioasa si cu adevarat crestina.

  4
  6

 • stefanescu pe 18 Iun 2012, 08:57
  nici n-avea cum

  Am cunoscut-o pe Tania Budi acum 18 la filmari la Costinesti.Pe vremea aceea avea nasul asa de sus ca nu ajungeai la el nici cu scara.Daca nu si-a modificat atitudinea intre timp, nici nu ma mira faptul ca e inca nemaritata.

  12
  0

 • evamonica pe 17 Iun 2012, 23:41
  BLA, BLA....

  Daca era vreunul dispus sa le ceara in casatorie sigur o faceau, bine inteles sa le atinga si standardele lor ridicate de cerinte. Daca apare unul cu un cont gras imediat spun DA uita ca au declarat asa ceva.

  15
  4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod